K-1 MAX Nederland 2009


AMSTELVEEN, 20090123 -- Peter Aerts organiseert in samenwerking met RINGS Holland voor de derde keer de `K-1 MAX Nederland'. Op 1 maart 2009 zullen acht topatleten, in de gewichtscategorie tot 70kg, strijden in de Vechtsebanen te Utrecht voor de 'K-1 MAX Nederland' titel. De winnaar ontvangt tevens het felbegeerde ticket naar de `K-1 MAX Final Eliminations' in Japan. De zaal opent 15:15 de deuren voor het publiek. De `K-1 MAX Nederland' begint om 17:00.

Het is de organisatie weer gelukt om een ijzersterk toernooi neer te zetten. De volgende acht atleten zullen in het `K-1 MAX Nederland' toernooi deelnemen:

* Chris Ngimbi (Calmaro Gym)
* Ali Gunyar (Alfid Gym)
* Tarik El Idrissi (Fighting Factory Carbin)
* Marco Pique (Team Slamm)
* Hafid El Boustati (Mousid Gym)
* Rachid Belaini (Mikes Gym)
* Mohammed Rahhoui (Luc Janssen)
* William Diender (Team Aerts)

De reservepartij zal tussen Melvin Rozenblad (Vos Gym) en Marvin Sansaar (Muay Boran/SC IJsselmuiden) gaan. De winnaar van deze partij zal invallen indien één van de toernooideelnemers geblesseerd uitvalt. De loting van het toernooi wordt, geheel in K-1 MAX stijl, gehouden op 19 februari in de Vechtsebanen, Utrecht .

Nederlandse NKBB titel

Naast het geweldige toernooi staan er nog veel meer top wedstrijden op het programma. Amir Zeyada (Pancration) zal uitkomen tegen Khalid Chabrani (Real Fighters) voor de Nederlandse NKBB titel. Amir Zeyada wist in het verleden te winnen van Nederlands ringsportfenomeen Tyrone Spong op knock-out. Ook `rising superstar' Mosab Amrani (Team Slamm) komt in actie. Hij zal het opnemen tegen Robert van Nimwegen (van Os Gym). Onlangs won Mosab Amrani van de wereldkampioen Anuwat Kaewsamrit uit Thailand.

Mixed Martial Arts

Ook de liefhebbers van het MMA komen aan bod. Billy Kaptijn (Oscar van de Veen) zal deze avond zich moeten meten met Nils van Noord (Pancration). Nils van Noord is onder de leiding van Chris Dolman uitgegroeid tot een groot talent. Overige wedstrijden deze avond zijn:

* Clyde van Dams vs. Henrique Zowa
* Justin Dap vs. Moe Panzu
* Bilal Hannun vs. Remco de Vogel
* Jason Wilnis vs. Edgar Sadoiev
* Fabian Finissi vs. Dominque Daalhuizen

K-1 MAX Nederland





Ingezonden persbericht