Politie Noord- en Oost Gelderland

Zutphen - automobilist onder invloed zonder rijbewijs


De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 1 maart een 27-jarige Zutphenaar aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. Tevens bleek de man niet in het bezit van een geldig rijbewijs.


De man werd omstreeks 02:00 uur staande gehouden aan de Warnsveldseweg. Agenten zagen de automobilist vanaf de Hobbemakade de Warnsveldseweg in rijden. Aangezien dat in strijd is met de gesloten verklaring werd de man gecontroleerd. De blaastest gaf aan dat hij onder invloed was. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 1. De politie maakt proces-verbaal.


Zutphen - rijbewijs kwijt


De politie heeft op zaterdagavond 28 februari een 47-jarige automobilist uit Apeldoorn aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.


De man werd omstreeks 22:20 uur staande gehouden aan de Leeuweriklaan in Zutphen. Agenten kregen kort voordat ze de man zagen rijden een melding van een getuige dat de bestuurder mogelijk onder invloed was. De blaastest op straat gaf aan dat de man onder invloed was. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 1.6. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.


Zutphen - schoorsteenbrand


Op zaterdagmiddag 28 februari is er een brand ontstaan in de schoorsteen van een woning aan de Laarstraat in Zutphen. De brandweer heeft de brand geblust.


De politie en brandweer ontvingen de melding omstreeks 16:45 uur. De brandweer heeft onder andere een hoogwerker ingezet om de brand te blussen. Door de inzet van de hoogwerker werd het verkeer gestremd. De politie heeft het verkeer omgeleid. Over de exacte oorzaak van de brand is nog niets bekend.


EINDE BERICHTEN

-----------------------



---- --