Gemeente Geertruidenberg


Activiteiten toerisme & recreatie

Laatste optreden SB-Band

Op zondag 1 maart verzorgt de SB-Band haar laatste optreden. Diverse artiesten zoals Dennis, Just Together, Martin van Biezen, John Meijer en een landelijke mystery guest zullen hun medewerking aan dit spektakel verlenen. Daarnaast maken ook diverse oud-bandleden hun opwachting. De presentatie is in handen van: Aswin Joore en Dingeman Knaap.

Locatie: Boelaars Zalencentrum, Keizersdijk 48 in Raamsdonksveer

Zaal open: 14:30 uur

Entree: Gratis

Stadswandeling met rondleiding stadshuis en torenbeklimming

Op zondag 1 maart vindt er onder leiding van een gids een stadswandeling plaats door het vestingstadje Geertruidenberg met een bezoek aan het voormalige Stadhuis, gelegen aan het historische marktplein van dit oude stadje. Ook zal de toren van de Geertruidskerk worden beklommen, eenmaal boven heeft u een prachtig uitzicht over de stad. De stadswandeling begint om 14.00 uur bij het VVV-agentschap, Markt 46 in Geertruidenberg, 0162-51 76 89.

Prijs: EUR 4,00 voor volwassenen, EUR 1,50 per kind.

Open huis Veers Erfgoed

Op 7 en 11 maart opent Stichting Veers Erfgoed haar deuren voor belangstellenden. De stichting verzamelt allerlei materialen die tot de Veerse geschiedenis behoren waaronder een grote collectie foto's. Meer informatie: www.veerserfgoed.nl

Locatie: Fruithuisje, Rembrandtlaan 2 in Raamsdonksveer

Openingstijden:

7 maart van 13.00 tot 17.00 u (open huis, het gehele gebouw is opengesteld).

11 maart van 14.00 tot 16.00 u (open deur, de benedenverdieping is opengesteld voor publiek).

Entree: gratis