Dirty Dutch 2008 DVD vanaf heden officieel verkrijgbaar


AMSTERDAM, 20090228 -- Het Dirty Dutch concept, bedacht en mede ontwikkeld door Dirty Dutch Godfather Chuckie, wordt gezien als één van de meest profilerende evenementen van het land. Dirty Dutch is zoveel meer dan alleen maar muziek, decoratie en artiesten. In haar vierjarig bestaan groeide Dirty Dutch uit tot een ware lifestyle en gaf het een frisse en vernieuwende kijk op het begrip "clubbing".

Op zaterdag 20 december 2008 vond in de Amsterdam RAI de grootste editie tot dusver van het Dirty Dutch evenement plaats. Met de RAI als nieuwe locatie kon de organisatie groter uitpakken door meerdere zalen in te richten en meer artiesten te programmeren. Hierdoor groeide Dirty Dutch naar een evenement voor ruim 20.000 bezoekers. Meer zalen, meer artiesten, meer Dirty Dutch!

Dirty Dutch 2008 is gedurende het evenement compleet digitaal vastgelegd en is vanaf heden officieel te krijgen als Live Registration DVD. De DVD bevat een ruim één uur durende registratie van de volgepakte main room, voorzien van live audio in 5.1 surround sound, met artiesten als Ricky Rivaro, Roog, Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano, Shermanology, Lucien Foort, Benny Rodrigues en natuurlijk Chuckie, die 9 uur lang in de booth heer en meester was.

Als extra DVD features vind je behind the scenes opnames, een foto gallery met honderden party pictures, een Dirty Dutch Aftershock preview, shout outs van de Dirty Dutch bezoekers en interviews met verschillende Dirty Dutch artiesten.

De Dirty Dutch Aftershock CD, als bonus bij de DVD gevoegd, werd gecompileerd en gemixed door één van de meest in het oog springende duo's die de scene te bieden heeft: Sunnery James & Ryan Marciano. Deze ruim 70 minuten non stop mix laat horen waar de typerende Dirty Dutch sound voor staat en bevat het laatste op house, electro, techno en minimal gebied.

Check hier de DVD trailer: www.youtube.com/watch?v=7YLzQQXZMB8&feature=email

De Dirty Dutch DVD + bonus CD is vanaf heden verkrijgbaar, zowel bij de bekende verkooppunten als online via de Free Record Shop site en bol.com, en natuurlijk tijdens het Dirty Dutch Aftershock evenement in de Heineken Music Hall op 28 februari.

http://www.selektedmusic.com





Ingezonden persbericht