Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district
Oosterhout NB, 28-02-2009

Nog 22 dagen zitten

SPRANG-CAPELLE: In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie aan de Tilburgseweg een 22-jarige inwoner van Waalwijk aangehouden. Surveillerende agenten zagen de Waalwijker rond 02:00 uur rijden in zijn auto. Bij een naamscontrole bleek hij nog een straf uit te moeten zitten van 22 dagen hechtenis voor een eerder gepleegde diefstal. De man is ingesloten om zijn straf te ondergaan.

Man aangehouden na mishandeling huisgenoot

LOON OP ZAND: Vrijdagavond is aan de Klokkenlaan een 28-jarige inwoner van Loon op Zand aangehouden. De man mishandelde rond 22:30 uur een 53-jarige medebewoner. Het slachtoffer had een snee onder zijn kin en een dik opgezwollen oog. Hij is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis voor behandeling. Zowel de verdachte en het slachtoffer waren onder invloed van alcohol.

Waalwijker aangehouden na verlaten plaats ongeval

WAALWIJK: In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie aan de Mede een 39-jarige inwoner van Waalwijk aangehouden. Kort daarvoor reed de man met zijn bestelauto een boom uit de grond aan de
Burgemeester Teijssenlaan en reed vervolgens door. Een getuige had het ongeval gezien en schakelde de politie in. Na verhoor is de Waalwijker heengezonden.

Politie stelt onderzoek in na beroving

ALMKERK: De politie stelt een onderzoek in naar een beroving van een 64-jarige inwoonster van Almkerk bij de pinautomaat aan de Voorstraat. Nadat de vrouw rond 11:30 uur bij de automaat haar pincode had ingetoetst werd zij door twee forse mannen opzij gezet en zagen de daders kans om een geldbedrag te pinnen. Na de beroving zijn de daders in een gereedstaande auto gestapt en weggereden. De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld en heeft kort na de beroving een SMS-Alert gestuurd met de vraag aan eventuele getuigen zich te melden op 0900-8844.

De tekst van het sms-bericht: beroving Almkerk. Groen ford mondeo met kenteken lijkend op 388adv83. Vier daders, drie mannen lange zwarte jas, een vrouw allen getint. Bellen 0900-8844.

Auteur: Henk Snepvangers

Laatst gewijzigd 28-02-2009 16:45 | © Regio Midden en West Brabant |