Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district
Bergen op Zoom, 28-02-2009

Dronken Roosendaler valt agent aan

ROOSENDAAL: Zaterdagmorgen is aan de Frans Halslaan een 38-jarige inwoner van Roosendaal aangehouden. Na een melding van een dronken man op straat nam een agent rond 05:00 uur een kijkje in de omgeving. In de bosschages trof hij de Roosendaler laveloos en slapend aan. Toen de diender zijn persoonsgegevens natrok, stond de man op en probeerde hem te mishandelen. De agent gebruikte vervolgens pepperspray, waardoor de man zijn aanval staakte en weer in slaap viel. Hij is overgebracht naar een politiecel en ingesloten.

Aanhouding na negeren winkelverbod

BERGEN OP ZOOM: Vrijdagmiddag is aan de Glacisstraat een 32-jarige inwoner van Bergen op Zoom aangehouden. De man had vanwege eerdere misdragingen een winkel- en terreinverbod gekregen bij de
supermarkten, maar was daar toch aanwezig. Hij is overgebracht naar het bureau. De politie denkt dat de man ook nog een diefstal op zijn kerfstok heeft en daarom is de verdachte in verzekering gesteld.

Politie houdt dealer en drugstoeristen aan

ROOSENDAAL: Aan de Marconilaan zijn vrijdagmiddag een 19-jarige man uit Roosendaal, een 20-jarige inwoner van Anzin (F) en een 22-jarige inwoner van Raismes (F) aangehouden. Agenten zagen rond 17:00 uur dat de Roosendaler een pakketje leverde aan één van de Fransen, waarna de Fransman het in de auto probeerde te verstoppen. In de auto van de toeristen vonden agenten vervolgens bijna vier kilogram softdrugs in de vorm van hennep en hasj. Het drietal is in verzekering gesteld. De drugs zijn in beslag genomen.

Vier licht gewonden bij frontale aanrijding

HALSTEREN: Bij een frontale aanrijding tussen twee personenautos op de Halsterseweg, ter hoogte van de Witte Ruiterweg, zijn zaterdagmorgen vier inzittenden van een auto licht gewond geraakt. Een 19jarige automobilist uit Scherpenisse reed rond 10:15 uur voorbij een rij stilstaande autos. De autos stonden te wachten op de voorste auto, die af wilde slaan. Hierbij kwam zij met haar auto op de weghelft terecht van het tegenovergestelde verkeer, waar op dat moment een personenauto aan kwam rijden. Hierdoor ontstond een frontale botsing. De vier gewonden, de chauffeuse en haar twee broers en zus, zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Auteur: Henk Snepvangers

Laatst gewijzigd 28-02-2009 16:41 | © Regio Midden en West Brabant |