Mojo Concerts

P!nk stelt zich kwetsbaar op in Rotterdam

Als er iemand binnen de popcultuur van haar hart geen moordkuil maakt, dan is het P!nk wel. Want deze eigengereide tante heeft haar hart op de tong en is nooit vies van het maken van boude statements. Ook op haar nieuwe album Funhouse steekt de stoere popchick haar mening niet onder stoelen of banken. Kreeg op haar vorige albums de boze buitenwereld telkens weer een veeg uit de pan, op Funhouse gaat P!nk bij zichzelf ten rade en legt haar hele ziel en zaligheid bloot.

Vandaar dat Funhouse haar meest persoonlijke album tot nu toe, omdat P!nk de ballen heeft zichzelf zo kwetsbaar op te stellen. Dat deze houding zijn vruchten afwerpt blijkt wel uit het feit dat de eerste single So What linea recta op de eerste plek belandde van de hitlijst in Engeland, Amerika, Duitsland en Nieuw Zeeland. Wie de zangeres eerder live heeft gezien, weet dat P!nk op het podium zich helemaal geeft. Maak met het komende optreden in Rotterdam opnieuw kennis met P!nk en ontdek haar ware muzikale en persoonlijke aard...

Let op: op donderdag 23 oktober start om 17.00 uur de presale van dit concert via Live Nation. Live Nation leden krijgen tot vrijdag 24 oktober 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid kaarten voor het P!nk concert te bestellen. Ga voor meer info naar www.livenation.nl/p!nk.

Zaterdag 28 februari 2009
Ahoy - Rotterdam
Entree: ¤ 54,-/¤ 49,-/¤ 44,-/¤ 39,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 26 oktober om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.