Politie Gelderland-Zuid

Man op fiets aangereden

Hedel, 28-02-2009 o Vrijdagavond iets voor twaalf uur is een 53-jarige man uit Hedel gewond geraakt op de kruising Voorstraat, Blankensteijn en de Molenstraat in diezelfde plaats. De man, die op zijn fiets reed, is vermoedelijk door een auto aangereden en in hulpeloze toestand achtergelaten.

Omstanders die de politie hadden gewaarschuwd troffen de man liggend onder zijn fiets, op straat aan. Niemand had gezien hoe het was gebeurd.De man die even buiten bewustzijn moet zijn geweest kon zich nog wel herinneren dat hij door een auto was aangereden. Een huisarts heeft de man ter plaatse onderzocht. De man had een flinke bult op zijn hoofd en enkele schaafwonden opgelopen. Ook klaagde hij over zijn schouder.

Getuigenoproep

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meldt dit dan bij de politie van team Zaltbommel, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

(14)

Laatst gewijzigd 28-02-2009 11:40 | © Regio Gelderland-Zuid |