Gemeente Noordenveld

zwembad en bewegingscentrum Norg

Wethouder opent zwembad en bewegingscentrum Norg

Gepubliceerd op: 26 februari 2009

Wethouder Jan Kemkers van sportzaken opent op zaterdag 28 februari 2009 om 10.00 uur het uitgebreide Molenduinbad en het nieuwe Bewegingscentrum Norg. De Brandweerpost Norg ondersteunt de opening met een spectaculaire act.

Jan Kemkers is enthousiast over het Bewegingscentrum, dat voor de inwoners van Norg een welkome aanvulling is op de bestaande sportvoorzieningen. "Een van de doelen van het Bewegingscentrum is het versterken van de functie van het Molenduinbad. Het zwembad en het Bewegingscentrum hebben een gezamenlijke receptie en beide organisaties gaan samenwerken op het gebied van bijvoorbeeld personeel en PR. In het Molenduinibad is een aantal ruimten flink uitgebreid om de stroom van bezoekers beter van dienst te kunnen zijn. De keuken en de horecaruimte zijn bijvoorbeeld een stuk groter geworden en ook het peuterbad en het bijbehorende terras zijn uitgebreid, omdat er veel gezinnen met kleine kinderen komen. Ik ben ervan overtuigd dat de combinatie van zwembad en bewegingscentrum op 1 locatie een gouden greep is. Voor de inwoners van Norg en omstreken wordt het nu nog makkelijker om in conditie te komen en te blijven. De gemeente Noordenveld heeft 180.000 euro geïnvesteerd om de uitbreiding van het Molenduinbad mogelijk te maken en ik ben ervan overtuigd dat dit een goede investering is."

Het nieuwe Bewegingscentrum houdt na de officiële opening tot 16.00 uur een open dag, zodat belangstellenden een kijkje kunnen nemen in dit nieuwe complex en vanaf 13.00 uur organiseert het Molenduinbad een spelmiddag.