Ingezonden persbericht



Nieuw: op de Fiets en Wandelbeurs!

De Loverbike
De fiets voor jonggeliefden en ouwe getrouwen

Met zijn tweetje op de fiets kan al sinds jaar en dag op een tandem, maar op een tandem zit je achter elkaar en kijkt de achterrijder de gehele fietstocht tegen de rug van de voorrijder. Op de fiets en Wandelbeurs presenteert Verta nu de Loverbike.

De Loverbike is een fiets voor twee personen. De fietsende partners zitten niet achter elkaar, maar naast elkaar. Beide berijders hebben op deze tweepersoonsfiets een goed uitzicht en kunnen optimaal genieten van elkaars gezelschap. Omdat de fiets twee wielen heeft, is de fiets ook vrij smal en kan het fietsende koppeltje ook goed uit de voeten op minder brede fietspaden. Opmerkelijk is dat het gewicht van beide partners flink uiteen kan lopen, want de Loverbike blijft toch in balans. Alleen op de fiets is ook mogelijk, bijvoorbeeld om de partner van huis op te halen voor een huwelijksaanzoek. Vanwege de verkeersveiligheid is het wel zo dat slechts een van de berijders de besturing van de fiets bediend. De andere berijder heeft wel een stang met handvaten, maar deze stang kan niet bewegen Het geheel nieuwe ontwerp heeft 7 versnellingen. De Loverbike wordt op bestelling gemaakt. De prijs bedraagt, afhankelijk van de montage van gekozen accessoires, ongeveer 1900 euro.

Het fietsboodschappenkarretje Connectit
Aan de fiets kan de Connectit gekoppeld worden. Dit is een speciaal boodschappenkarretje Dankzij onder andere de luchtbanden en de afstand van 49 cm van wiel tot wiel rolt dit karretje aanzienlijk stabieler over de weg dan een gewoon boodschappenkarretje, waardoor dit zich probleemloos achter de fiets op de weg gedraagt

De Fiets en Wandelbeurs vindt plaats op 28 februari en 1 maart in de Amsterdam-RAI De toegang tot de beurs bedraagt E 12, - . In de voorverkoop via www.fietsenwandelbeurs.nl en in alle ANWB-winkels E 10, -.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht