Politie Gelderland-Zuid

Gewapende overval in onderzoek

Asperen, 27-02-2009 o In verband met een gewapende overval donderdag rond 18.00 uur op supermarkt Attent aan de Van Langerakstraat in Asperen heeft de politie een SMS-Alert verstuurd. Twee jongens van ongeveer 16 á 17 jaar vluchtten te voet richting de Arkelstraat. De politie ging met meerdere eenheden ter plaatse en startte meteen met een onderzoek.

De daders zouden door bedreiging van een mes geprobeerd hebben om geld uit de kassa weg te nemen. Personeel wist dit te verhinderen waarop het tweetal ervandoor ging. Aanwezige personeelsleden bleven ongedeerd. Namens de supermarkt is inmiddels aangifte gedaan.

De plaats delict werd afgezet en diverse agenten zochten de omgeving af. Nog dezelfde avond is een buurtonderzoek gedaan. Op de SMS-Alert zijn enkele reacties binnengekomen.

De twee verdachten zijn vermoedelijk getinte jongens van 16-17 jaar, beiden droegen donkere kleding, zwart en grijs van kleur. Ook hadden ze alletwee een sjaal om.

Getuigenoproep
Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de Districtsrecherche in Tiel die de zaak in onderzoek heeft. Ook als u anderszins meer informatie heeft, kunt u bellen naar telefoonnummer 0900-8844. (08)

Laatst gewijzigd 27-02-2009 12:32 | © Regio Gelderland-Zuid |