Ingezonden persbericht


Persbericht

GROTE WIJN VOOR 'WIJNIG' IN HET RESTAURANT

Unieke samenwerking WIJNKOPERIJ HENRI BLOEM en RESTAURANT VERMEULEN.

UTRECHT- Wijnkoperij Henri Bloem en Restaurant Vermeulen bieden vanaf heden de mogelijkheid om topwijnen zonder opgeld, kurkgeld of extra marge te drinken tijdens de lunch of het diner. Het idee is simpel: zoek een heerlijke wijn bij Wijnkoperij Henri Bloem van minimaal 45 euro uit en drink die bij een lunch of diner bij Restaurant Vermeulen.

De laatste tijd is er nogal wat discussie over wijnprijzen in de horeca. Hubrecht Duijker, 's lands beroemdste wijnschrijver opende hiertoe zelfs het zogenaamde 'meldpunt miswijn'! Restaurant Vermeulen heeft niet de intentie het normale businessmodel van de horeca te wijzigen, maar biedt graag deze actiemogelijkheid.

Wijnkoperij Henri Bloem biedt o.a. een prachtige selectie van topwijnen en verneemt nogal eens de wens van haar klanten om deze wijnen voor een schappelijke prijs in een restaurant te kunnen drinken. Zij vindt dat dit initiatief mooi aansluit bij het uitdragen van de award voor meest servicegerichte winkel in Nederland die zij in november 2008 ontving van de jury van de Retail Jaarprijs.

Restaurant Vermeulen serveert al twaalf verschillende wijnen per glas maar biedt graag deze mogelijkheid om ook eens een echt bijzondere wijn bij lunch of diner te drinken.

Met de term B.Y.O. (Bring Your Own) wordt o.a. in Australië al jarenlang met veel succes het zelf meenemen van een speciale fles gestimuleerd. Wijnkoperij Henri Bloem en Restaurant Vermeulen bieden hun klanten en gasten met deze tijdelijke actie graag deze extra service.

Einde Persbericht

Noot voor de redactie,