Ingezonden persbericht


Recordaantal projecten voor Caesar Groep in 2008
Caesar Groep presteert met Time Value constant; slagingspercentage van 95%

Utrecht, 26 februari 2009 - Ondanks de economische crisis was 2008 een goed jaar voor ICT-dienstverlener Caesar Groep. Het bedrijf realiseerde 22 klantprojecten. De TimeValue-aanpak waarmee Caesar Groep garandeert dat projecten binnen budget, op tijd en met de juiste scope worden afgerond, vormde voor al deze projecten de basis van het succes. In 2008 werd van slechts één project de doelstelling niet gehaald. Dit resulteert in een ongekend slagingspercentage van 95 procent.

Caesar Groep is in de afgelopen jaren gestaag gegroeid als het gaat om aantal geslaagde ICT-projecten. In 2005 werden zes projecten voltooid, waarvan een met een zelf opgelegde penalty. Dit houdt in dat het bedrijf een boete aan de klant betaalt als het niet kan voldoen aan de TimeValue-afspraken. In 2006 werden alle zestien projecten succesvol volgens de afspraken gerealiseerd. In 2007 voerde het bedrijf twintig projecten uit (met één penalty).

Hans Nijholt operationeel directeur van Caesar Groep: "Zeker in economisch onzekere tijden is het voor bedrijven van groot belang dat ze kunnen vertrouwen op de afspraken die ze maken met hun ICT-dienstverlener. Partners die hun afspraken nakomen en op tijd en binnen budget leveren, hebben een sterke toegevoegde waarde. Met onze TimeValue-aanpak bieden we klanten de zekerheid dat hun project volgens de afspraken wordt opgeleverd. Dat klanten dit waarderen, blijkt uit ons succes in de afgelopen jaren."

Ook op andere vlakken boekte Caesar Groep in 2008 successen. Zo ontving het bedrijf onder andere het Keurmerk Persoonlijke Ontwikkeling en is Caesar Groep door onderzoeksbureau CRF uitgeroepen tot TOP ICT-werkgever 2008. Daarnaast kreeg het ICT-bedrijf van het tijdschrift 'Intermediair' een zesde plaats toebedeeld in het Beste Werkgevers Onderzoek 2008. Uit het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek van Caesar Groep blijkt dat 94 procent (zeer) tevreden is over de relatie.

###

Over Caesar Groep

Caesar Groep is in 1993 opgericht. Bij deze ICT-dienstverlener, gevestigd in Utrecht, werken ruim driehonderd mensen. Tot de dienstverlening van Caesar Groep behoren ICT-projecten, ICT-advies & -detachering en ICT-beheer. Caesar Groep is de enige Nederlandse aanbieder van ICT-oplossingen in projectvorm met een harde garantie op budget en opleverdatum. Al in 2003 heeft Caesar Groep hiervoor een nieuwe projectaanpak ontwikkeld: TimeValue. De filosofie van Caesar Groep is samen te vatten in 'ICT met rendement'. Caesar Groep is door onderzoeksbureau CRF uitgeroepen tot TOP-werkgever en TOP ICT-werkgever 2008, en won in 2007 de CA-ICT Employability Impulse-prijs voor het verbeteren van de werkgelegenheid in de ICT.

Meer informatie is te vinden op www.caesar.nl.