Politie Noord- en Oost Gelderland

1

Ugchelen - tassendief aangehouden


De politie heeft woensdagavond 25 februari een 24-jarige vrouw uit Apeldoorn aangehouden voor diefstal. De vrouw had twee sporttassen weggenomen bij een voetbalvereniging in Ugchelen.


De Apeldoornse had rond 22.30 uur de sporttassen weggenomen vanuit een ruimte in het clubgebouw van een voetbalvereniging aan de Brouwermolenweg in Ugchelen. Getuigen hadden gehoord dat de tassen waren weggenomen en hadden de vrouw eerder zien weglopen. Ze werd korte tijd later, elders in Ugchelen, aantroffen met de twee weggenomen tassen. Nadat ze deze aan een getuige had afgegeven ging ze er wederom vandoor. Op de Eendrachtstraat werd de vrouw aangetroffen. Ze werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De vrouw is voor nader verhoor ingesloten. De politie heeft de diefstal in onderzoek.


2

Apeldoorn - diefstal van bouwterrein


Tussen dinsdag en woensdag 25 februari zijn er een tweetal deuren weggenomen vanaf een bouwterrein aan de Laan van Zuidbroek in Apeldoorn.


Het bouwterrein is afgesloten door hekwerken en sloten. Men heeft de sloten geforceerd om het terrein te kunnen betreden. De politie heeft de diefstal in onderzoek.


EINDE BERICHTEN