Ingezonden persbericht

Nieuw bij Kosmos Tuinieren:

Tuinbasics voor iedereen

Drie onmisbare boeken voor iedere tuinliefhebber

Nog even en het is weer lente. Hét seizoen om lekker in de tuin aan de slag te gaan. Voor de ervaren én minder ervaren tuinier is er nu de nieuwe Kosmos-serie Tuinbasics voor iedereen: populaire tuinonderwerpen, stap voor stap gefotografeerd en voorzien van een heldere uitleg. En dat alles ook nog voor een zacht prijsje. De eerste drie delen zijn nu verkrijgbaar. Zo kan iedere tuinliefhebber de tuin van zijn dromen creëren!

Gemakkelijk snoeien

Met zorgvuldig snoeien kun je de prachtigste resultaten bereiken: sommige planten bloeien mooier of dragen meer vrucht na een goed uitgevoerde snoeibeurt. Gemakkelijk snoeien leert de tuinliefhebber waarom er moet worden gesnoeid, wanneer dat moet gebeuren en wat de beste manier is. Aan bod komen onder andere struiken, bomen, klimplanten en heggen.

Bestellen:

Gemakkelijk snoeien
Gemakkelijk snoeien
Crosbie, C.

De kleine moestuin

Een klein tuintje, een patio, een balkon of zelfs een vensterbank is al genoeg om zelf heerlijk verse groenten te kweken. De kleine moestuin laat de tuinier stap voor stap zien hoe hij moet zaaien, planten en oogsten, en daarna het verwerken, zoals opslaan, invriezen en drogen. Het boek besteedt ook aandacht aan de decoratieve kant van de kleine moestuin, zoals het combineren van groenten met bloemen en het beschilderen van potten voor kruiden.

Bestellen:

De kleine moestuin
De kleine moestuin
Whittingham, J.

De aanleg van de kleine tuin

Hoe je ook van een kleine tuin een heerlijke plek kunt maken is te zien in De aanleg van de kleine tuin. Of het nu een klassiek, een landelijk of een tropisch tuintje moet worden, dit boek geeft tips voor het optisch vergroten van de ruimte en voor de juiste planten in de ideale combinaties. Een uitgebreid hoofdstuk met planten die geschikt zijn voor kleine tuinen maakt De aanleg van de kleine tuin compleet.

Bestellen:

De aanleg van een kleine tuin
De aanleg van een kleine tuin
Pomme Clayton