Gemeente Amersfoort

Servicebericht Gemeente Amersfoort ­ donderdag 26 februari 2009

Activiteitenkalender B en W Amersfoort

woensdag 25 februari t/m zondag 8 maart 2009

Woensdag 25 februari
13.00 uur
Wethouder van Daalen brengt werkbezoek aan B Slim. Groep 5 en 6 beginnen met een gezonde sandwich en een diëtiste geeft voorlichting over gezond eten. De kinderen hebben gelegenheid om hierover met de wethouder te praten. Lokatie: Kookgroep bij ABC-School Zuiderkruis, Zuiderkruis 4 te Amersfoort.

19.00 uur
Wethouder Kruyt opent de startbijeenkomst Kunst en Cultuur. Locatie: Theater De Lieve Vrouw, Lieve Vrouwestraat 13 te Amersfoort.

Donderdag 26 februari
13.30 uur
Wethouder Kruyt woont de bijeenkomst van Nautus 'Recessiesessie met Willem Vermeend, oud minister SoZa' bij. Locatie: Rijtuigenloods te Amersfoort.

15.30 uur
Wethouder Eerdmans is aanwezig bij de Housewarming van Stichting meer met minder. Het doel van deze stichting is de Nederlandse bestaande woning- en gebouwenvoorraad 30% energiezuiniger te maken. Locatie: Stadhouderslaan 37 te Den Haag.

16.30 uur
Wethouder Luchtenveld heet nieuwe Amersfoorters welkom tijdens de naturalisatieceremonie. Locatie: Raadszaal stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

17.00 uur
Wethouder Kruyt heet de bezoekers aan de bijeenkomst over Breednet welkom. Lokatie: De Observant, Stadhuisplein 7, te Amersfoort.

20.00 uur
Wethouder Eerdmans zal een korte inleiding verzorgen voor de aanwezigen bij de lezing Focus Marokko. Locatie: Pothstraat 16 te Amersfoort.

Vrijdag 27 februari
12.30 uur
Wethouder Eerdmans reikt de prijs uit aan de winnaar van de Warme Truiendag wedstrijd. Deelnemers aan deze wedstrijd proberen met een ludieke actie energie te besparen. De winnaar is op 16 februari bekend gemaakt. Locatie: DierenPark Amersfoort, Barchman Wuytierslaan 224 te Amersfoort.

19.45 uur
Wethouder Kruyt bezoekt een jeugdtraining van de Kanovereniging Keistad. Locatie: terrein Zon en Schild, Utrechtseweg 266 te Amersfoort.

21.00 uur
Wethouder Kruyt bezoekt de afscheidsreceptie van de heer Boersma, eigenaar van Boersma Sport. Lokatie: Boersma Sport, Lageweg 14 te Amersfoort.

Zaterdag 28 februari
09.30 uur
Wethouder Kruyt brengt een bezoek aan de Kanovereniging Keistad. Locatie: Kanovereniging Keistad, De Stuw 1 te Amersfoort.

10.45 uur
Wethouder van Daalen plant een boom als symbolische start van de renovatie van het natuurspeeltuingedeelte in de speeltuin Rivierenwijk. Locatie: Speeltuin de Rivierenwijk, Dollardstraat 119 te Amersfoort.

19.00 uur
Wethouder van Daalen bezoekt de eucharistieviering en aansluitend de afscheidsreceptie van pastoor Hans Pauw. Lokatie: St. Josephkerk, v. Tuyllstraat 29 te Hooglanderveen.

Dinsdag 3 maart
Wethouder Eerdmans en wethouder Kruyt spreken tijdens de tussentijdse themabijeenkomst voor gemeenteraadsleden over Combinatiefuncties. Lokatie: ASC Nieuwland, Laan van Duurzaamheid 10 te Amersfoort.

Noot voor de redactie,

Gemeente Amersfoort