RE/MAX Connect Bovenkarspel heeft een nieuwe Register makelaar


en presenteert gelijk een nieuw initiatief op het gebied van exclusief onroerend goed

STEDE BROEC, 20090226 -- Met ingang van 1 januari 2009 is mr Detlev Grin als zelfstandig register makelaar-taxateur nu ook aangesloten bij Re/max Connect in Bovenkarspel. Naast de reguliere makelaardij zal hij zich in het bijzonder toeleggen op de woningen in de prijsklasse boven de 500.000 euro. De toepasselijke naam van deze woningen is de RE/MAX Collection. Deze exclusieve woningen hebben een speciale benaderingswijze nodig. Met een ander logo, opvallende uitstraling in advertenties, speciale brochures en een fraaie website worden de bijzondere woningen op een unieke wijze gepresenteerd.

RE/MAX Connect opende twee jaar geleden in Stedebroec haar deuren.
Met de inzet van vier actieve en enthousiaste makelaars en financieel adviseurs heeft het kantoor in snel tempo een definitieve positie op de markt verworven.

Bijzonderheid is dat de snelle groei van het kantoor in Stedebroec haaks staat op de huidige trend in de branche.

Het is de unieke formule en het daaraan gekoppelde zelfstandig ondernemersschap van de aangesloten makelaars en financieel adviseurs dat heeft zorg gedragen voor de opmerkelijke groei.

De combinatie van lokale slagkracht met de steun van een grote organisatie blijkt ook in Stedebroec het succes te brengen. Dit was geen verassing want RE/MAX is universeel. Er zijn immers ruim 120.000 RE/MAX agenten over de hele wereld actief.





Ingezonden persbericht