Nieuwe wandelwijzer.nl biedt slaapadressen op lange afstandswandeling


Website met honderden actuele adressen langs Nederlandse LAW-routes

AMSTERDAM, 20090226 -- De nieuwe site voor én door wandelaars die voor meerdere dagen in Nederland op pad gaan.: www.wandelwijzer.nl biedt een actueel overzicht van overnachtingadressen langs de belangrijkste lange afstand wandelingen. En wandelaars kunnen zelf hun favoriete adresjes aanmelden. Wandelwijzer.nl is zondag 1 maart aanwezig op de Fiets en wandelbeurs in de Amsterdamse RAI.

Van het Pieterpad tot aan het Deltapad. Klik op de site op een route en Google Maps toont tientallen slaapplaatsen voor onderweg. Hotel, bed & breakfast of camping, alles is mogelijk. En er komen steeds meer adressen en wandelroutes bij op de site.

Meld accommodatie aan
Wandelaars en exploitanten kunnen zelf overnachtingadressen langs een route aanmelden via www.wandelwijzer.nl. Van kampeerboerderij tot vijf sterren hotel, alles is welkom! De enige voorwaarde is dat de accommodatie direct aan of vlak bij de wandelroute ligt. Exploitanten kunnen ook op de site adverteren.

Wandelwijzer
Wandelwijzer.nl is opgericht door wandelliefhebbers Hans Huijsmans en Gijs Verhoef. Huijsmans: `Tijdens de wandelingen die we in Nederland maakten, bleek dat de routeboekjes maar een beperkt aantal overnachtingadressen aangeven. Bovendien veroudert die informatie snel. Gijs en ik werken al samen in een ander internetproject. En zo kwamen we op het idee van een website waar je snel een actueel aanbod vindt van overnachtingadressen langs LAWs'.





Ingezonden persbericht