Ingezonden persbericht


PRESS RELEASE

Programma gecertificeerd en kwaliteit beoordeeld als uitstekend NEDSTAT ACADEMY ONTVANGT CEDEO KWALITEITSKEURMERK

Amsterdam, 26 februari 2009 - Nedstat Academy heeft het kwaliteitskeurmerk gekregen van Cedeo, het onafhankelijke instituut voor controle en certificering van HR dienstverleners in Nederland en België. De certificering is gebaseerd op een assessment van het Nedstat Academy aanbod en beoordeelt de kwaliteit van het open trainingen curriculum en de op maat gemaakte in-company trainingen als uitstekend.

Cedeo's certificering omvat de resultaten van een klanttevredenheidsonderzoek, waarin werd gekeken naar de inhoud, presentatie, trainers, organisatie, prijs-kwaliteit verhouding en meer. Minstens 80% van de klanten moet 'tevreden tot zeer tevreden' zijn met de service, samenwerking en behaalde resultaten om de Cedeo certificering te verkrijgen.

Het uiteindelijke resultaat van het onderzoek onder Nedstat klanten laat zien dat bijna 100% van de Nedstat Academy deelnemers 'tevreden tot zeer tevreden' is met de trainingen en deze beoordeelt als 'zeer praktisch, erg leerzaam en goed georganiseerd'.

Guido Fambach, VP Training bij Nedstat: "Het is een grote erkenning voor ons programma dat een alom gerespecteerde autoriteit als Cedeo de kwaliteit ervan bevestigt. We zijn met name trots op de hoge waardering van onze deelnemers."

Het Cedeo kwaliteitskeurmerk volgt op Nedstat Academy's officiële erkenning als professioneel trainingsinstituut in Frankrijk door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Over Nedstat Academy

Nedstat Academy is een toonaangevend opleidingsinstituut voor online professionals. Gebruikers van alle niveaus leren hoe ze hun online business en communicatie efficiënt kunnen monitoren en het succes ervan kunnen vergroten. De trainingen zijn intensief, hands-on en bieden een direct toepasbaar resultaat. Ieder jaar maken meer dan 1.000 deelnemers in 11 landen gebruik van het ruime aanbod aan trainingen en doen diepgaande kennis op.

Nedstat Academy is een service van Nedstat, Europees leider in web analytics.

Over Cedeo

Cedeo is in 1980 opgericht door HR managers van de grootste bedrijven en verenigingen in Nederland, ondersteund door het Ministerie van Economische Zaken. Het hoofddoel is het verkrijgen van inzicht in de kwaliteit van bedrijfstrainingen. Op basis van klanttevredenheidsonderzoeken waarborgt Cedeo de kwaliteit van trainingen en andere HR diensten.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u zich wenden tot: Nedstat Academy, Guido Fambach, telefoon +31 (0) 20 519 54 00, e-mail info@nedstatacademy.com

Voor meer informatie over Nedstat Academy, ga naar www.nedstatacademy.nl