Ingezonden persbericht


Boek Napoleon Hill - Succes door een positieve instelling in het Nederlands
Eindelijk iets positiefs...
Iedere dag worden we om onze oren geslagen met kommer en kwel over de financiële crisis. Napoleon Hill heeft de dertiger jaren meegemaakt en beschrijft o.a. hoe diverse stabiele bedrijven van heden toen zijn ontstaan. Alles heeft te maken met wat hij in zijn boek noemt "PI" en "NI", een Positieve Instelling of een Negatieve Instelling. "Het maakt niet uit wat er gebeurt, het maakt uit hoe je erop reageert", zegt Napoleon Hill.

Als je niet weet wie Napoleon Hill is...
Google de naam even en je zal verbaasd staan: bijna een miljoen hits staren je tegemoet. Dan heb je toch wat teweeg gebracht wereldwijd. Napoleon Hill mag beschouwd worden als de grondlegger van de persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft vele boeken op zijn naam staan en miljoenen mensen daarmee positief beïnvloed. Vele motivational speakers en schrijvers anno 2009 gebruiken de kennis van Napoleon Hill, die te vinden is in al zijn boeken.

Wereldwijde klassieker en bestseller nu in het Nederlands Een van zijn bestsellers en inmiddels wereldwijde klassieker is het beroemde boek dat hij samen met W. Clement Stone schreef: Success through a positive mental attitude. Door Succesboeken.nl op de markt gebracht onder de titel: Succes door een positieve instelling.

Een lees- en leerboek vol met quotes
In ieder hoofdstuk legt Hill de principes uit om nog beter te worden dan de meesten al zijn. Hij doet dat o.a. door zijn beroemde quotes.

"Om energiek te zijn, moet je energiek doen!"

"Er is maar een klein verschil tussen mensen, maar dat kleine verschil maakt een groot verschil! Het kleine verschil is instelling. Het grote verschil is of dat een positieve of negatieve is."

"Als je weet wat iemand motiveert, dan pas kan je hem motiveren."

Het boek (IBSN 9789080396081) is vanaf 26 februari 09 te koop via de boekwinkels en kost ¤ 19,95.

//////////

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht