Kookgek Joop Braakhekke bezorgt verjaardagstaart bij Dirty Dancing

26/02/2009 07:00

Joop van den Ende Theaterproducties

Eerste verjaardag van theaterproductie in het Beatrix Theater Utrecht

Gisteravond werd de eerste verjaardag van de succesvolle theaterproductie Dirty Dancing gevierd in het Beatrix Theater in Utrecht. Joop Braakhekke sneed speciaal voor deze gelegenheid een grote verjaardagtaart aan in het decor van de Kellermans vakantieclub. De cast, bestaande uit onder anderen Martin van Bentem (Johnny Castle), Jette Carolijn van den Berg (Baby Houseman), Chris Tates (Jake Houseman), Anouk van Nes (Marjorie Houseman) en Frances de Jong (Penny) speelt al een jaar in het theater en meer dan een half miljoen bezoekers hebben de spectaculaire lift inmiddels gezien.

Dirty Dancing is het verhaal over de ultieme vakantieliefde. Tijdens het verblijf van de 17-jarige 'Baby' Houseman op Kellermans vakantiepark ontmoet ze op de broeierige afterparty's dansleraar Johnny Castle. Dit is het begin van een vurige vakantieliefde. Dirty Dancing is een muziek- en dansshow, waarbij de toeschouwer zich een gast waant in Kellermans vakantieclub.

Kaarten en informatie: Dirty Dancing is zeven keer per week te zien in het Beatrix Theater Utrecht (di. t/m za. 20.00 uur / zo. 19.00 uur / matinee zo. 14.00 uur). Kaarten: TopTicketLine 0900 - 300 5000 (45 cpm) / www.musicals.nl

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.musicals.nl