Ingezonden persbericht

Persbericht
26 februari 2009
Jos Vranken neemt eerste brochure Japan@Leiden in ontvangst

Jos Vranken, algemeen directeur van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) komt donderdag 26 februari om 16.30 uur naar het SieboldHuis. Hij zal het eerste exemplaar van de brochure met het programma van Japan@Leiden in ontvangst nemen. Tevens wordt de website www.japanleiden.nl gelanceerd.

Vele Leidse culturele instellingen hebben de handen in een geslagen met als resultaat een uitnodigend en inspirerend jaarprogramma. Japan@Leiden is dit jaar dé reden voor zowel de liefhebber van Japanse cultuur als de toeristische bezoeker om Leiden te ontdekken.
Japan@Leiden is hét voorbeeld van destinatiemarketing dat het NBTC als focus heeft sinds het aantreden van Jos Vranken. Japan@Leiden kijkt niet alleen naar 2009. Ook in de komende jaren heeft het programma haar doorwerking op het imago van de stad Leiden met als doel om structureel meer Japanse toeristen naar Leiden te krijgen. Het NBTC is hierin een belangrijke partner en wij zijn dan ook erg blij dat we op met deze presentatie onze samenwerking kunnen benadrukken.

Kijk voor meer informatie over Japan@Leiden op www.japanleiden.nl