Waterschap Aa en Maas

bekend

Prins Hans maakt prijswinnaars bekend

Publicatiedatum : 26 februari 2009

Hans van Dijk heeft zijn steek weer opgeborgen en is als technisch medewerker Beheer en Onderhoud alweer druk in de weer voor waterschap Aa en Maas. Vlak voor carnaval stond in deze krant een oproep; iedereen die het prinselijk paar uit Stevensbeek feliciteerde via www.aaenmaas.nl maakte kans op een mooie prijs. Inmiddels zijn de winnaars bekend!
090227_hansvandijk.jpg (62 Kb) Hans van Dijk: "Ik heb genoten van de vele kolderieke inzendingen. Hartelijk dank daarvoor. Via mijn werkgever heb ik de eer om de volgende winnaars bekend te maken: Anneke Toussaint uit Sambeek, fam. van den Elzen uit Langenboom, fam. Fokkens uit Stevensbeek, fam. Bus uit Stevensbeek, Rob van Lier uit Oss. Binnen tien dagen ontvangen jullie een bijzonder leuke prijs."

Oproep burgerpanel
Hans is enthousiast over het waterschap: "Met 400 medewerkers staan wij dagelijks klaar voor 700.000 bewoners in een gebied van 160.000 hectare", vertelt hij. "Wij zorgen voor het juiste waterpeil in de waterlopen zowel bij droogte als bij regen. Wij onderhouden 110 km dijk langs de Maas en zorgen zo voor uw veiligheid. In ons werkgebied zuiveren wij het afvalwater van burgers en bedrijven en wij brengen het weer schoon terug in de natuur. In een waterrijke omgeving zorgen wij vanzelfsprekend ook voor een gezonde flora en fauna, en gezond zwem-, vaar- en viswater. Meer hierover kun je lezen op www.aaenmaas.nl, maar wil je graag meedenken met de activiteiten van waterschap Aa en Maas, wat mij persoonlijk heel zinvol lijkt, meld je dan aan voor het burgerpanel. Stuur een mail naar panel@aaenmaas.nl.