Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Oosterhout, 26-02-2009

Politie houdt tweetal aan voor het overtreden van de Opiumwet

WERKENDAM - De politie heeft rond middernacht in de Van Randwijklaan twee mannen van 41 en 38 jaar, afkomstig uit Dordrecht en Gorinchem aangehouden voor het overtreden van de Opiumwet. Surveillerende agenten zagen in de Van Randwijklaan een auto rijden met daarin drie inzittenden. Omdat het drietal zich eerder verdacht had opgehouden op een andere locatie stelde de politie een controle in. In de auto troffen de agenten bij de bestuurder en passagier 8 gripzakjes aan met daarin vermoedelijk verdovende middelen en gebruikersspullen. De goederen zijn in beslag genomen. Op het bureau bleek dat de 41-jarige bestuurder een auto bestuurde met een ongeldig verklaard rijbewijs. Ook stond de man gesignaleerd voor een boete.

Vrouw belt 7 keer onterecht het alarmnummer

OOSTERHOUT - De politie heeft gistermiddag rond 13.00 uur in een woning in Oosterhout een 35-jarige vrouw aangehouden voor het doen van valse meldingen. De politie rukte gisteren tot twee maal toe uit nadat de vrouw gemeld had belaagd te worden. In beide gevallen bleek er na onderzoek niets aan de hand te zijn. Navraag bij het personeel van de gemeenschappelijke meldkamer wees uit dat de vrouw in korte tijd tot 7 keer toe het alarmnummer had gebeld voor het doen van valse meldingen. Op het bureau is de vrouw, gezien haar geestelijke toestand,
overgedragen aan de crisisdienst.

Onbekenden breken in in bedrijfspand

DONGEN: Woensdagavond braken onbekenden in in een bedrijfspand aan De Slof. De eigenaar van het bedrijf ontdekte de inbraak naar aanleiding van een inbraakalarm. Het alarm trad woensdag even na 19.00 uur in werking. De daders kwamen binnen door verbreking van een buitendeur. Ook in het pand werden meerdere vernielingen aangericht. De buit bestond onder andere uit computerapparatuur. De politie heeft aangifte opgenomen van de gedupeerde.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 26-02-2009 14:47 | © Regio Midden en West Brabant |