Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Bergen op Zoom, 26-02-2009

Politie houdt Roosendaalse jongen aan wegens diefstal bromfiets

ROOSENDAAL: De politie heeft woensdagmiddag kort na 15.30 uur een 15-jarige jongen uit Roosendaal aangehouden wegens diefstal van een bromfiets. Agenten werden gewaarschuwd door een 19-jarige Roosendaler die een tip had gekregen dat zijn bromfiets in onderdelen uit elkaar lag in een tuin bij een woning in de wijk Kalsdonk. De eigenaar ging zelf verhaal halen bij de 15-jarige bewoner. Die vertelde weer dat hij de bromfiets gevonden had op de Lorentzstraat en mee naar huis genomen had. De jongen is meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.

Jongens uit Willemstad bekennen bedrijfsinbraak

ROOSENDAAL: Een 15-jarige jongen uit Willemstad is woensdagmiddag rond 16.30 uur aangehouden wegens een bedrijfsinbraak. Agenten arresteerden de jongen op het Stationsplein. Hij wordt verdacht van een inbraak in een bedrijf aan de Helsedijk in Willemstad. Daar werden in de nacht van dinsdag op woensdag onder andere een laptop, beamer en mobiele telefoon gestolen. De eigenaar had zelf een onderzoekje gedaan en vond woensdag concrete aanwijzingen bij de jongerenontmoetingsplek in Willemstad. Op basis van die informatie leidde het spoor naar de 15-jarige jongen. Donderdagmorgen is nog een tweede verdachte, een 16-jarige jongen uit Willemstad, aangehouden. Hij meldde zich op het bureau. Beide jongens hebben bekend en zijn heengezonden. De politie maakt dossier op.

Bergse (18) gewond bij verkeersongeval Olympialaan

BERGEN OP ZOOM: Een 18-jarige automobiliste uit Bergen op Zoom is woensdagavond gewond geraakt bij een verkeersongeval. Ze reed rond 20.10 uur over de Olympialaan en verzuimde voorrang te verlenen aan een andere automobilist, een 24-jarige man uit Huijbergen, die uit de richting van de Antwerpsestraatweg kwam. Een flinke botsing was het gevolg. Het slachtoffer kwam bekneld te zitten en werd door de brandweer bevrijd. Ze is met onbekende verwondingen naar het
Lievensberg gebracht. De bestuurder uit Huijbergen raakte niet gewond. Beide auto's moesten getakeld worden.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 26-02-2009 13:51 | © Regio Midden en West Brabant |