Gemeente Brummen


Besluitvormende vergadering gemeenteraad

(Oorspronkelijke publicatie datum: 13-02-2009)

Donderdagavond 26 februari 2009 vindt weer een besluitvormende vergadering van de Brummense gemeenteraad plaats. Op de agenda staan ditmaal drie inhoudelijke onderwerp, allen als hamerstuk. De raadsvergadering is zoals gebruikelijk openbaar en begint om 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Brummen. U bent (ondanks de beperkte agenda) van harte welkom om de vergadering bij te wonen.

Een hamerstuk is een onderwerp waarover de vier fracties in de gemeenteraad een besluit nemen zonder dat ze daarover een debat zullen gaan voeren. De drie voorstellen die als hamerstuk op de agenda prijken zijn het voorbereidingsbesluit voor het oprichten van een opslagloods op perceel Kaniestraat 3 in Oeken, het controleprotocol voor de accountantscontrole op de gemeentelijke jaarrekening 2008 en de strategische visie 2009-2013 van de GGD Gelre IJssel.

Stukken raadplegen
Voor belangstellenden liggen vanaf vrijdag 20 februari 2009 exemplaren van de agenda met de bijbehorende stukken gereed bij de centrale informatiebalie in het gemeentehuis. Ook kunt u de vergaderstukken vanaf die dag raadplegen en downloaden via deze website. Als gevolg van het op 28 september 2006 vastgestelde reglement van orde voor vergaderingen van de gemeenteraad is het niet meer mogelijk bij de besluitvormende raadsvergadering in te spreken. De inspraakmogelijkheden bij de fora zijn echter verruimd.