Gemeente Moerdijk


Asfalt de Meeren en Galgenweg

De rijweg aan de Meeren en Galgenweg in Zevenbergen, vanaf de Lindonk tot de splitsing de Meeren/Kerkhofweg, moet opnieuw geasfalteerd worden. Vanaf woensdag 25 februari (direct na carnaval) start de aannemer, Dura Vermeer, met het werk.

De werkzaamheden bestaan in hoofdzaak uit:

* het vervangen van de bovenste laag van het asfalt;
* het vervangen van inritelementen aan de Meeren en Galgenweg;
* het aanbrengen van fietssuggestiestroken en parkeerstroken met markering;

* het aanbrengen van plateaus ter hoogte van alle kruisingen en splitsingen.

Voordat met de uitvoering van de werkzaamheden wordt gestart, worden de omwonenden nog nader geïnformeerd over de naam en telefoonnummer van de uitvoerder van Dura Vermeer, de werkplanning en wegafzettingen. Het werk wordt in meerdere fases uitgevoerd, dus de rijweg wordt niet in één keer in zijn geheel afgesloten.

Voor alle bewoners en bedrijven, maar zeker voor de bewoners van de doodlopende straten doet de aannemer zijn uiterste best om de straat en woningen bereikbaar te houden. Het kan soms voorkomen, bijvoorbeeld tijdens het asfalteren of het aanbrengen van inritelementen, dat de bereikbaarheid van uw straat of woning tijdelijk moeilijk is. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Klik hier om de overzichtstekening van de werkzaamheden te bekijken. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met de gemeente Moerdijk via telefoonnummer 0168 373600.