Savoye kiest MCS als PR-bureau voor de Benelux

Hoofddorp, 25 februari 2009 - Savoye, een divisie van Groupe Legris Industries en leverancier van complete automatiseringsoplossingen voor magazijnen en distributiecentra, heeft MCS in Hoofddorp gekozen als PR-bureau voor de Benelux. MCS richt zich met zijn PR diensten op ondernemingen in de technologiesector, zowel business to business als business to consumer.

Savoye richt zich op industriële apparatuur en de ontwikkeling van complete productielijnen voor logistieke organisaties. Groupe Legris Industries bestaat verder nog uit de divisies Keyria (voor de productie van bouwmaterialen) en Clextral (voor productielijnen voor de voedingsindustrie en bijzondere chemicaliën). In 2008 bedroeg de omzet ¤765 miljoen (inclusief ¤180 miljoen voor de in o oktober 2008 verkochte Legris Division). Groupe Legris Industries telt 2800 werknemers, verdeeld over 25 industriële locaties en 36 verkoopkantoren in heel Europa.

Kijk voor meer informatie over Savoye en Groupe Legris Industries op www.savoyelogistics.com of www.legris-industries.com

Over MCS
MCS is een onafhankelijk full-service PR-bureau. De dienstverlening van MCS richt zich vooral op bedrijven in de sector informatie- en communicatietechnologie. Tot de opdrachtgevers behoren zowel grote - al dan niet beursgenoteerde - organisaties, als middelgrote ondernemingen en kleine bedrijven, waaronder Atoomstroom.nl, Digacom, Garmin, Intel, Macaw, Microsoft, Misco, motion10, MSN, Multrix, Pelikan, Roel Pieper (ETIRC), Uphantis en Wortell. Meer informatie over MCS is te vinden op: www.mcsonline.nl.



Ingezonden persbericht