Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Diemen, 25 februari 2009

Onderwijs tevreden over CASO en Edukaat

Tachtig procent van de HR- en salarisspecialisten in het onderwijs beoordeelt CASO en Edukaat goed tot uitstekend. Dit blijkt uit de resultaten van het jaarlijkse Klantwaarderingsonderzoek (KWO) dat eind vorig jaar door Randstad HR Solutions is gehouden. Het salarissysteem CASO en het HR systeem Edukaat vormen al jaren de standaard in onderwijs. Randstad HR Solutions verzorgt de salarissen van ruim 350.000 werkenden in het onderwijs.

Het onderzoek is uitgezet onder 650 personeels- en salarisspecialisten werkzaam op diverse onderwijs administratiekantoren. 82 procent van de respondenten gaf goed tot uitstekend als eindoordeel aan CASO, 78 procent gaf Edukaat dezelfde waardering.

Optimaliseren dienstverlening
Randstad HR Solutions meet periodiek de beoordeling van klanten om met de resultaten de dienstverlening en producten verder te optimaliseren. De informatievoorziening van CASO is nog positiever dan vorig jaar beoordeeld. In het HR systeem Edukaat worden onder meer de informatievoorziening en het verlopen van de updates beter gewaardeerd.

De servicedesk voor CASO en Edukaat scoort bijzonder goed op het onderdeel klantvriendelijkheid; dit wordt unaniem als goed tot uitstekend beoordeeld. De waardering van de reactiesnelheid op een verzoek of vraag is ten opzichte van de vorige meting significant hoger.

Ambitie
Uit het Klantwaarderingsonderzoek blijkt tot slot dat de handleidingen en de website nog verder kunnen worden verbeterd. Randstad HR Solutions gaat deze onderdelen verder optimaliseren. Hetzelfde geldt voor het afhandelen van vragen en verzoeken; hoewel het onderzoek op dit onderdeel een duidelijke, positieve trend vertoont, reikt de ambitie van Randstad HR Solutions verder.

Noot voor de redactie -