Nieuw evenementenbureau VOLVER


BREDA, 20090225 -- MaVer Holding uit Breda en BOD Groep uit Dordrecht starten vanuit hun samenwerking een nieuw evenementenbureau: VOLVER. Deze nieuwe organisatie gaat zich richten op grootschalige publieksevenementen in de regio Breda en dan met name op het nieuwe evenementencomplex wat op dit moment ontwikkelt wordt.

VOLVER
Dit nieuwe evenementenbureau zal garant staan voor vijf evenementen per jaar op het MaVer evenementencomplex. Dit complex opent de deuren van haar outdoorterrein naar verwachting in het voorjaar van 2010. Met deze samenwerking kunnen er unieke evenementen georganiseerd worden. Niet alleen pop of dance, maar ook een cultureel evenement of een evenement voor mensen met een beperking behoren tot de mogelijke evenementen die VOLVER hier in opdracht van MaVer gaat organiseren.

Henry Martens, directeur MaVer Holding, en Maarten Stok, directeur BOD Groep, zien dit nieuwe bedrijf als een grote kans. Maarten Stok: "Door de krachten en expertise van MaVer Holding en BOD Groep te binden, ontstaat de mogelijkheid om unieke evenementen te ontwikkelen en te organiseren op een unieke locatie in Brabant."

MaVer Holding
MaVer is de exploitant van het nieuwe evenementencomplex onderdeel uitmakend van Park de Bavelse Berg. Het bedrijf MaVer gaat een uniek, grootschalig en grensverleggend leisure totaalconcept te realiseren. De hoofdkernen van het totaalconcept zijn een binnen- en buitenlocatie voor grootschalige evenementen, uitgaan, horeca en zakelijk gebruik bij de Bavelse Berg ten oosten van Breda. Het evenementencomplex is opgebouwd uit indoormogelijkheden van 23.000 m2 en outdoormogelijkheden. De hoofdkern van het evenementencomplex is een evenementenhal van 8.000 m2 met een capaciteit, bij optredens, van 10.000 tot 12.000 bezoekers. Het outdoorseizoen gaat naar verwachting open in 2010 en in 2011 is het gehele evenementencomplex operationeel.

BOD Groep
En advies- en organisatiebureau gespecialiseerd in het bereiken van jongeren. Of het nu gaat om grootschalige evenementen, innovatieve projecten of (actieve) jongerenparticipatie, BOD Groep is in staat grote groepen jongeren te bereiken, te boeien en te binden. Een van de bekendste projecten van BOD Groep zijn de gratis toegankelijke Dancetour evenementen die door heel Nederland worden georganiseerd, en waar afgelopen jaar 120.000 bezoekers op afkwamen. In Brabant vinden deze evenementen plaats in Breda, Eindhoven en Tilburg. Dancetour Breda wordt komend jaar voor de zesde achtereenvolgende keer georganiseerd op 1ste Pinksterdag op het Chasséveld. Op dit evenement komen elk jaar 25.000 bezoekers af.





Ingezonden persbericht