Ingezonden persbericht


Uniek Breinboek Italië van Neurocampus

Geestelijk fit met een Italiaanse saus

De redactie van Neurocampus introduceert het Breinboek Italië: Een leuk, leerzaam en verrassend boek. Met verhalen over grote denkers, kunstenaars en modeontwerpers. Over pasta, espresso en saltimbocca. Met artikelen, recepten en uiteraard honderden hersenkrakers en breinbrekers. Allemaal overgoten met een Italiaanse saus.

Het breinboek Italië is een nieuw hoofdstuk in het succesverhaal van de grootste braintraining website van Nederland. Een verrassende aanvulling op het Neurocampus Magazine en de Neurocampus Scheurkalender. UITGEBREID PERSBERICHT

Neurocampus introduceert Breinboek Italië
Geestelijk fit met een Italiaanse saus

Neurocampus voegt een nieuw hoofdstuk toe aan het succesverhaal: het Breinboek Italië. Een boek met honderden hersenoefeningen, verrassende artikelen en onverwachte wendingen. Overgoten met een Italiaanse saus.

Alles over Italië
Het breinboek staat boordevol redactionele artikelen. Over de grootste breinen van Italië bijvoorbeeld, of Italiaanse kunstenaars. Verder krijgt de lezer antwoorden op vragen als: wat doet Italiaanse koffie met uw brein? Hoe herkent u echte Saltimbocca? En hoe kunt u nu het best Italiaans leren?

Italiaanse hersenkrakers
Uiteraard spelen de hersenoefeningen een grote rol in het boek. Net als op de website en het magazine zijn ze onderverdeeld in vier categorieën: taal, rekenen, geheugen en inzicht. In het boek zijn alle oefeningen overgoten met een Italiaanse saus. Van 'rekenen met de Romeinen' tot het herinneren van de Siciliaanse plaatsnamen. En van de inzichtoefening 'Armani of Versaci' tot de
geheugentraining 'Reis door Rome'.



Neurocampus
Neurocampus bewijst het: braintraining is hot. De online campus met hersenoefeningen telt op dit moment meer dan 100.000 ingeschreven studenten. Ook het Neurocampus Magazine (5 maart weer in alle winkels verkrijgbaar) en de Neurocampus Scheurkalender vinden gretig aftrek. Laatstgenoemde behoort zelfs tot de best verkochte scheurkalenders van 2009.