Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Amsterdam, 27 februari 2009

Amvest start bouw De Compagnie in Vleuterweide

Op woensdag 25 februari sloegen wethouder Drs. H. Bosch en regiomanager van Amvest P. Lanting de eerste officiële paal van De Compagnie, een nieuwbouwproject in Vleuterweide. Hiermee is het startschot gegeven voor de bouw van 8 eengezinswoningen en 14 luxe appartementen. In een latere fase worden er nog 41 eengezinswoningen gerealiseerd.

Uniek in dit project is de toepassing van de formule 'MAAT-huur, dit staat voor 'Met Architect Aan Tafel'. Hierbij kunnen de toekomstige huurders in overleg met de architect de indeling van hun huis zelf bepalen. Amvest past deze formule hier voor het eerst in Nederland toe. Het concept sluit aan bij de wens van Amvest om huur- en koopwoningen te realiseren conform de wens van de bewoner.

De Compagnie is gelegen in de wijk Vleuterweide dat deel uitmaakt van Leidsche Rijn, een groene en waterrijke nieuwbouwwijk aan de westzijde van de stad Utrecht.

Toekomstige bewoners en andere genodigden waren aanwezig om het slaan van de eerste paal mee te maken. Een mooi moment voor de huurders om kennis te maken met hun nieuwe buren. Een deel van de woningen is verhuurd aan SKON kinderopvang die daar dagopvang en buitenschoolse opvang gaat verzorgen.

.////////// einde bericht //////////

Contactpersoon
Voor aanvullende persinformatie kunt u contact opnemen met:
- Karin Drenth, communicatiemedewerker, telefoonnummer 020 - 430 13 39
- Zie ook: www.hureninvleuterweide.nl of www.amvest.nl

Amvest
Amvest is een ontwikkelende belegger die met respect voor mens en omgeving investeert in woningen en woonkwaliteit. Amvest streeft naar een duurzame relatie met haar huurders en partners, en een optimale samenstelling van haar portefeuille. Daarom ontwikkelt en realiseert Amvest zelf, maar ook in samenwerking, woningen en woonconcepten. Hierbij staan de woonwensen van klanten centraal. Amvest richt zich op gebiedsontwikkelingen en binnenstedelijke herstructureringsprojecten.