Ingezonden persbericht


Persbericht

Secode introduceert SIEM SLA

Introductie van ModularLOGic SIEM 2.0 beschermd bedrijfsleven tegen budgetoverschrijdingen en compliance risico's.

Maastricht, 25 februari 2009 - Secode, internationaal specialist in 24/7 corporate managed security services, introduceert SIEM 2.0 waardoor organisaties sneller, kosteneffectiever en betrouwbaarder haar security information & event management processen kunnen beheersen.

Tegenwoordig worden vele SIM, SEM en SIEM projecten beschouwd als onsuccesvol, de verwachtingen blijken achteraf deels of zelfs grotendeels niet waargemaakt te zijn. Redenen hiervoor zijn ondermeer de toepassing van minder geschikte technologie, gebrek aan ervaren security analisten, resources, draagvlak bij de verschillende stakeholders, waarde van rapportages en vooral de projectgerichte aanpak.

Al enkele weken na implementatie van een dergelijk project zakt (per definitie) het aandachtsniveau en daarmee het te realiseren informatiebeveiligingsniveau. Secode ModularLOGic SIEM 2.0 is een snel, geavanceerd en uitermate effectief log, security & compliance architectuur welke wordt geleverd als een 24/7 managed security service, SLA geborgd. Deze managed SIEM architectuur is speciaal ontwikkeld voor enterprise omgevingen en biedt een kosteneffectieve waarde aan ieder hoofdproces. Omdat Secode ModularLOGic SIEM 2.0 feitelijk een open oplossing is, zijn alle relevante kosten opdrijvende factoren geminimaliseerd. Essentieel is de verandering van 'project' naar '24/7 managed proces', onder strikte begeleiding van vakbekwame security specialisten. Deze wijze van levering verlaagd de TCO terwijl de kwaliteit en waarde voor de business aanzienlijk wordt verhoogd.

ModularLOGic SIEM 2.0 is ook goed nieuws voor organisaties waar anno 2009 budgettaire uitdagingen spelen. In veel gevallen is de invoering van een SIEM infrastructuur onvermijdelijk. Met ModularLOGic SIEM 2.0 kan dat aanzienlijk voordeliger én beter.

Online informatie
http://www.secode.nl

Over Secode
Secode is een internationaal 24/7 corporate managed security services provider, al enige jaren de grootste in Noord Europa. Juist door onze focus en hoge mate van innovatie zijn wij in staat om onze klanten qua kwaliteit, expertise en flexibiliteit optimaal te helpen om kosteneffectief een hoger en bestendiger niveau van informatiebeveiliging te realiseren en tevens gemakkelijker compliant te zijn én te blijven met de relevante wet- en regelgevingen.

Perscontact
Foto's en logo's zijn beschikbaar op aanvraag.

Secode Netherlands B.V.
Ir. Charles Bovy, Managing Director
Stadionweg 70b
6225 XR Maastricht
Tel: +31 (0)43 737 0028
Fax: +31 (0)43 362 9566
Mobile: +31 (0)627 097 274
Email: charles.bovy@secode.com