Ingezonden persbericht


Persbericht

ZyLAB's Information Access Platform geïmplementeerd bij de administratie van Verenigingen van Eigenaren

Amsterdam, 25 februari 2009 - Intrema BV, een allround vastgoedmanagement organisatie die actief zorgdraagt voor het administratief-, financieel-, commercieel-, en technisch management van vastgoedobjecten voor een reeks van Verenigingen van Eigenaren, heeft alle gegevens voor deze Verenigingen van Eigenaren (VvE) online beschikbaar gemaakt. Dit is mogelijk geweest door het digitaal archiefplatform, een applicatie van ZyLAB, een innovatieve ontwikkelaar van het Information Access platform.

Door het digitaal archief van ZyLAB worden de gegevens van de VvE's digitaal opgeslagen en gearchiveerd. Dit kunnen gegevens zoals notariële stukken, verzekeringpolissen, serviceoverkomsten en de in- en uitgaande correspondentie zijn. Deze worden gescand en vervolgens digitaal opgeslagen. Ditzelfde geldt voor de financiële stukken zoals bankafschriften, crediteurenfacturen en debiteurenfacturen. Deze worden, na het scannen, opgeslagen in het digitale dossier. De hele operationele verwerking van deze informatie vindt alleen nog langs digitale weg plaats. Op die manier is alle informatie van de VvE's nu gestructureerd beschikbaar, doorzoekbaar en direct opvraagbaar.

Bestuursleden van de VvE's kunnen via Internet alle gegevens inzien. ZyLAB en Intrema hebben veel aandacht besteed aan de veiligheid. Alleen geautoriseerde personen kunnen de VvE gegevens inzien. Het bespaart dagelijks op de kosten van reproducties en doorzenden naar de verenigingen. Wat tevens wordt ervaren als voordeel, is de doorzoekbaarheid binnen het systeem. Mensen kunnen op basis van zoekvragen of zinsneden gegevens opvragen. De gevonden data worden als het oorspronkelijke gescande document weergegeven, deze gegevens zijn tevens te printen of te downloaden.

"We zijn erg te spreken over de implementatie van het digitaal archief. Intrema B.V. is een tevreden klant en datzelfde geldt voor een tweehonderdtal besturen van VvE's. Het zorgt voor overzicht en structuur", aldus Gerrit van der Ham, directeur van Intrema. "Dat is wat wij als bedrijf hard nodig hebben om de groei van het aantal verenigingen en hun beheer te kunnen blijven organiseren. We zijn blij dat ZyLAB daarbij heeft kunnen helpen."

Over ZyLAB
ZyLAB Benelux BV is een 100% dochteronderneming van het snel groeiende en winstgevende ZyLAB concern. ZyLAB - opgericht in 1983 - is een toonaangevende leverancier van Document Management software die Global 2000-bedrijven en overheden helpt bij het digitaal archiveren en beheren van miljoenen pagina's gedigitaliseerde papieren- en elektronische documenten, inclusief e-mail en multimedia. Door de complete onderzoeksmogelijkheden van ZyLAB, met hoge kwaliteit zoek- en vindopties in ruim 200 talen, kunnen gebruikers alle informatie eenvoudig online organiseren en delen. Met ruim 7.500 installaties wereldwijd en meer dan 350.000 gebruikers beschikt ZyLAB over veel ervaring en kennis in uiteenlopende bedrijfssectoren en -applicaties. ZyLAB's Europese klanten omvatten een aantal toonaangevende organisaties op het gebied van onderzoek en justitie zoals de Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (FIOD), Serious Fraud Office in het Verenigd Koninkrijk, maar ook bankbedrijven als ING en Rabobank, technologiebedrijven als Gusto en Wartsila, en bedrijven in de bouw als Heijmans Bouwend en BOAG. Daarnaast zijn ook bekende merken als Pepsico, Anheuser-Busch en Pacific Life Insurance Company klant van ZyLAB. De onderneming heeft hoofdkantoren in Amsterdam en Washington DC en regionale kantoren in Barcelona, Düsseldorf, Londen, Parijs en Singapore.