Ingezonden persbericht


Persbericht

`Create your own style' en win dezelfde kleding als je pop

Modeketen WE lanceert eerste Girls-collectie

WE Girls
Casual en girly, stoer, zelfbewust, eigenwijs én supergemakkelijk te combineren tot hippe en kleurrijke outfits. Dat zijn de kenmerken van de allereerste WE Girls-collectie. Het is de eerste keer dat WE - één van de grootste modeketens in Europa - een modieuze kledinglijn voor meisjes lanceert. Er zijn combinatiemogelijkheden te over in deze nieuwe collectie voor sportieve en modebewuste meiden van 2 tot en met 12 jaar. Want alles kan en mag bij WE Girls: een diverse en gevarieerde collectie met voor elk moment een opvallende outfit waarmee je gezien kunt worden. WE daagt jonge meiden uit zich te laten inspireren. Door zélf de ultieme WE Girls- outfit te creëren voor hun pop en een geweldige prijs te winnen. De nieuwe WE Girls-collectie is vanaf 25 februari verkrijgbaar in 12 WE-stores in Hilversum, Tilburg, Leeuwarden, Rotterdam (Beursplein en Alexandrium), Utrecht, Hoorn, Purmerend, Zwolle, Den Bosch, Almere en Doetinchem. Volgend jaar wordt het aantal verkooppunten verder uitgebreid.

`Create your own style'
Op 25 februari worden, in de winkelstraten rond de 12 WE-stores waar de Girls collectie verkocht wordt, in totaal ruim 10.000 pakketten uitgedeeld met kleding uit de WE Girls-collectie in miniatuurformaat. Moeders, dochters en meiden die in de buurt van één van deze 12 WE-stores shoppen, ontvangen dit `Create your own style'-pakket. Hiermee kunnen de meiden hun pop zélf stylen en het allermooiste aankleden door de kledingset te mixen en te matchen en zo hun eigen stijl te creëren. Natuurlijk kunnen zij deze kleertjes combineren met hun eigen spulletjes, zoals een tasje, sjaal of andere hippe accessoires. Het resultaat zetten zij op de foto en kunnen zij uploaden op de website: www.wefashion.com/girls. Per winkel wordt een selectie gemaakt van de leukste en meest originele outfits. Daarna beoordeelt een jury wie de winnende creatie heeft gemaakt. Per filiaal wordt een winnares gekozen die precies dezelfde outfit wint als haar pop. Deze 12 winnaressen worden daarnaast, tijdens een professionele fotoshoot samen met hun pop op de foto gezet!

Volop inspiratie
WE Girls volgt op de zeer succesvolle WE Boys-collectie. "WE Boys is al jarenlang een groot succes. In de afgelopen vier jaar is de omzet verdubbeld en staan we qua marktaandeel in de Nederlandse Top-3", vertelt Marijke Keijzer, manager Kids van WE. "Elke dag komt er wel een klant in één van onze winkels met de vraag of wij ook meisjeskleding hebben. WE Girls is hierop ons antwoord: naast boys kunnen nu ook girls bij ons terecht! De kleding van WE Girls ligt in het verlengde van WE Boys: stoer en op de trend, uitgesproken en met lef. Ons meisje speelt buiten, is sportief, maar houdt ook van lezen en mode. Als zij een romantisch jurkje aan heeft, is het gecombineerd met een stoere jeans of een mooie slimfit."

We Girls biedt volop keuze uit verschillende collectie-items. Helemaal up-to-date zijn de geweven blousejurkjes die kunnen worden gecombineerd met leggings in opvallende, uitgesproken kleuren. Of kleurrijke en sportieve bloesjes voorzien van leuke en vrolijke `girly' details, zoals roezels, strikjes en plooitjes. Of je kiest voor een stoere jeans, hippe shirts en sweats met opvallende prints en sprekende kleuren.




Ook in de dessins is volop variatie, terug te vinden in de diversiteit van streepjes, ruitjes en stipjes, leuke eye catchers en grappige details als badges en medailles. De collectie heeft een sportieve en stoere uitstraling en de belangrijkste kleuren zijn rood, wit en blauw.


- EINDE PERSBERICHT -

Noot aan de redactie (

Ingezonden persbericht