Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
FEBRUARI 2009

Baja Beach Club schenkt cocktails aan minderjarigen En trakteert hen op popcorn en suikerspinnen!

Vlechtjes, kuifjes en geschminkte snoetjes swingen woensdag 25 februari in Baja Beach Club. Speciaal voor alle kids van 4 tot 12 jaar organiseert Baja namelijk weer Kidsday. Een leuke middag uit voor alle kinderen die in de voorjaarsvakantie niet vertrekken naar een zonnig oord of besneeuwde piste. De tropische club die normaal bezocht wordt door 21-plussers wordt voor één dag omgetoverd tot kinderspeelparadijs. Het hoogtepunt van deze middag zal ongetwijfeld het optreden van de populaire kinderpopgroep CH!PZ zijn.

C!lla, Rach-L, Kev!n en Peter vormen samen de popgroep CH!PZ. In 2003 maakt hun debuutsingle 'CH!PZ in Black' een vliegende start en verovert in Nederland op diverse hitlijsten de nummer 1 positie. Sindsdien kent CH!PZ nationaal en internationaal succes met diverse gouden en platina platen als gevolg. Ook hebben zij in de loop der jaren zowel in binnen- als buitenland diverse onderscheidingen gekregen, o.a. voor de Beste Kinderpopgroep. Niet alleen in de muziekwereld zijn deze vier sterren succesvol, ook in het theater en op tv doen zij het goed. Het tweede seizoen van het veelbekeken programma 'CH!PZ DANCE XPER!ENZ' is inmiddels begonnen. Vanaf september leert CH!PZ de (jonge) kijkers dansjes op nummers van hun nieuwe album: 'CDX'. Het doel van 'CDX' is om bij jong en oud de voetjes van de vloer te krijgen!

Maar er is natuurlijk meer op Kidsday. Alle jongens en meisjes krijgen bij binnenkomst een strippenkaart waarmee ze een zak popcorn kunnen halen, een lekkere roze suikerspin, zich prachtig kunnen laten schminken én een leuke verrassing krijgen aan het einde van de middag. Uiteraard komen er alleen kinderhits uit de speakers op deze woensdagmiddag, zodat de kinderen kunnen zingen en swingen op de dansvloer. Verder kunnen ze handjes schudden en op de foto met diverse stripfiguren. Ook kunnen de kleintjes samen met een Baja Boy of Girl op de bar hun eigen cocktail shaken. Een bijzondere ervaring. Dit keer zullen alle cocktails in Baja natuurlijk zonder alcohol zijn en in een speciale Baja cocktailbeker ingeschonken worden die de kinderen als herinnering mee naar huis mogen nemen.

Kortom een middag om nooit te vergeten!

Locatie: Datum en tijd:
Baja Beach Club Woensdag 25 februari 2009
Karel Doormanstraat 10-12 14.00 - 18.00 uur
3012 GJ Rotterdam Entree:
www.baja.nl E7,50

Tickets verkrijgbaar op www.baja.nl en bij de VVV Rotterdamstore, Coolsingel 5 R'dam.

Uitnodiging (

Ingezonden persbericht