Persberichten

VIP previewavond, gratis WA verzekering en stunts op 25e editie MOTORbeurs Utrecht
Publicatiedatum: 15-01-2009

Persbericht
Utrecht, 15 januari 2009

MOTORbeurs Utrecht organiseert op woensdag 25 februari een speciale VIP previewavond. Voordat de beurs een dag daarna de deuren opent voor het grote publiek kunnen de bezoekers van deze preview als eerste de nieuwe modellen van 2009 bewonderen en zich een echte VIP wanen. Onder het genot van hapjes en drankjes zijn ze getuige van de officiële opening van MOTORbeurs Utrecht 2009 en kunnen ze zich in alle rust bij de importeurs in hal 12 laten informeren over de nieuwste motoren.
De avond duurt van 20.00 uur tot 22.30 uur en is slechts voor een beperkt aantal mensen toegankelijk. Kaartjes kosten 49,95 euro en zijn inclusief hapjes, drankjes en parkeren. De VIP previewavond is extra feestelijk in verband met het 25-jarig jubileum van de beurs, wat wordt gevierd met speciale beursaanbiedingen en een extra activiteitenhal. De publieksdagen van MOTORbeurs Utrecht zijn van donderdag 26 februari tot en met zondag 1 maart.

Gratis WA dekking
Speciaal ter gelegenheid van het jubileum doen de deelnemende motorbedrijven en de KNMV een wel heel aantrekkelijk aanbod. Wie tijdens de beurs een motor koopt, ontvangt een gratis lidmaatschap van de KNMV voor 2009 en van KNMV verzekeringen een jaar lang gratis WA-dekking. Meer details zijn te vinden op www.motorbeursutrecht.nl.

City meets Desert
Het jubileumfeest wordt verder gevierd met een speciale activiteitenhal met het thema City meets Desert. Samen met Europeesche Verzekeringen en KNMV pakt MOTORbeurs Utrecht hier flink uit. Zo wordt een woestijncircuit nagebouwd waar Frans Verhoeven, onze Nederlandse held in de Dakar rally demonstraties geeft. Maar er is ook een circuit waar diverse demo's plaatsvinden. Bezoekers kunnen verder terecht voor stuntshows, een modeshow, demonstraties trial, opstapmogelijkheden, presentaties, films en nog veel meer. Maak bijvoorbeeld de eerste meters op één wiel op de 'wheelie simulator'.

Show & Shine Contest
In de activiteitenhal is de primeur van de Show & Shine Contest. Deze verkiezing voor Custom Bikes en Streetfighters is een initiatief van Europeesche Verzekeringen. Het beurspubliek stemt op de favoriete self-made motor. In diverse rondes wordt bepaald welke bikes naar de Grande Finale op zondag gaan. De winnaar van beide klassen krijgt een fotoshoot met zijn motor. De mooiste foto wordt op canvas gedrukt en komt in Moto 73. Aanmelden kan via www.motorbeursutrecht.nl.

Opvouwbare rugprotector
Veiligheid is uiteraard ook weer een belangrijk item op MOTORbeurs Utrecht. Zo presenteert Protaxion de MF Bender van Soul Race, de eerste opvouwbare rugprotector. De protector biedt de mogelijkheid om de schok op te vangen bij een ongeluk. Omdat de MF Bender is op te vouwen, past deze prima in een rugzak of onder het zadel. Makkelijk en zeer veilig.

Kaartje met korting
Via www.motorbeursutrecht.nl kan met een aantrekkelijke korting een entreekaartje in de voorverkoop worden besteld, met kans op één van de helmen Shoei en Nolan. Aan de kassa kost een kaartje 16 euro, in de voorverkoop slechts 12,50 euro (tot en met 25 februari) of 14 euro (vanaf 26 februari). Een avondkaart, geldig op donderdag 26 februari en vrijdag 27 februari, kost aan de kassa 12 euro, in de voorverkoop slechts 10 euro, toegang vanaf 17.00 uur. Entree tot de VIP-previewavond kost 49,95 euro. Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis naar binnen.

Over MOTORbeurs Utrecht
MOTORbeurs Utrecht is een paradijs voor motorliefhebbers. Zij kunnen hun hart ophalen met het grootste aanbod van Nederland. Van grote multibrand dealers tot motorhandelaren Van nieuwe en tweedehands motoren tot accessoires en onderdelen. Van speciaal gereedschap tot informatie over reizen, belangenverenigingen en verzekeringen: op MOTORbeurs Utrecht is het allemaal te vinden. De vier machtige motordagen vormen niet voor niets de traditionele start van het motorseizoen.

Voor meer informatie: www.motorbeursutrecht.nl


Noot voor de redactie (