Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Tilburg, 25-02-2009

Drie aanhoudingen in horecatoezicht carnaval Tilburg

TILBURG: De viering van carnaval in Tilburg is dinsdagavond en -nacht redelijk rustig verlopen. De politie heeft drie aanhoudingen verricht.

Een 29-jarige Tilburger is dinsdagavond rond 23.30 uur aangehouden bij een parkeergarage aan de Paleisring. Agenten reageerden op een melding dat een dronken man met zijn auto wilde wegrijden. Toen de agenten ter plaatse kwamen, reageerde de man agressief en sloeg hij een agent. De man is ingesloten. Een 23-jarige Tilburger werd rond 00.30 uur gearresteerd wegens belediging. Hij schold agenten op het
Stadhuisplein uit voor 'kutwouten'. Ook een 20-jarige Tilburger vond het nodig agenten te beledigen. Dat gebeurde rond 03.15 uur op het Hendrikhof. Ook deze man, die bovendien geen identiteitsbewijs bij zich droeg, mocht mee naar het bureau.

Bekenaar (19) rijdt in op groepje jongeren

HILVARENBEEK: De politie heeft woensdagmorgen rond 01.00 uur een 19-jarige automobilist uit Hilvarenbeek aangehouden wegens zware mishandeling. Hij wordt ervan verdacht dinsdagavond rond 21.30 uur op het Vrijthof met zijn auto ingereden te zijn op een groepje jongeren. De jongeren waren daar bezig met opruimwerkzaamheden en er ontstond ruzie met de bestuurder toen hij er niet door kon. Enkele jongeren werden naar eigen zeggen aangereden en een 22-jarige vrouw uit Diessen moest naar het ziekenhuis met een mogelijke voetfractuur. De Bekenaar is op het bureau in verzekering gesteld. De politie stelt een
onderzoek in en zal daarvoor diverse getuigen horen.

Belg raakt rijbewijs kwijt na dronkemansrit

GOIRLE: Een 28-jarige automobilist uit Ravels (België) is
woensdagmorgen kort voor 04.30 uur aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. Dat gebeurde op de Turnhoutsebaan. De man blies bij een controle 625 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. Bij waarden vanaf 570 ug/l wordt het rijbewijs ingevorderd, dus ook in dit geval. De Belg kreeg ook een rijverbod van zeven uur opgelegd.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 25-02-2009 17:19 | © Regio Midden en West Brabant |