Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Oosterhout NB, 25-02-2009

Politie houdt man uit Molenschot aan wegens huiselijk geweld

MOLENSCHOT: De politie heeft dinsdagavond rond 21.00 uur een 53-jarige man uit Molenschot aangehouden wegens huiselijk geweld. Zijn vrouw deed aangifte tegen hem, nadat hij haar mishandeld zou hebben in hun woning. Dat gebeurde tijdens een ruzie die was ontstaan na een middagje carnaval vieren. De man is op het bureau ingesloten.

Dongenaren slaan plaatsgenoot bij flinke vechtpartij

DONGEN: Twee jongens uit Dongen (17 en 18 jaar) zijn woensdagmorgen rond 00.45 uur op de Kanaalstraat aangehouden wegens zware
mishandeling. Ze zouden betrokken zijn bij een flinke vechtpartij kort daarvoor bij een kroeg. Een 16-jarige jongen uit Dongen heeft aangifte gedaan. Ook andere stappers waren betrokken bij de vechtpartij. De politie stelt een onderzoek in en hoort getuigen. Meer aangiften worden niet uitgesloten. Een 18-jarige man uit Dongen werd bij het incident aangehouden wegens baldadigheid; hij trapte tegen een fiets. Rondom de aanhoudingen ontstond een grimmige sfeer; diverse agenten waren nodig om de orde te herstellen. Ook werd een diensthond ingezet.

Politie controleert snelheid op Kerkdijk in Hooge Zwaluwe

HOOGE ZWALUWE: Bij een snelheidcontrole op de Kerkdijk zijn
dinsdagmorgen tien bekeuringen uitgeschreven vanwege
snelheidsovertredingen. Er werd ter plaatse tussen 07.30 en 08.15 uur gecontroleerd, nadat de wijkagent klachten had ontvangen van fietsers die stelden dat er op de dijk zo hard gereden wordt. Ter plaatse is een 30-km zone. Bestuurders die harder dan 50 kilometer reden, zijn bekeurd. Dat waren er tien. Voor bestuurders die tussen de 40 en 50 kilometer reden, gold een duidelijke waarschuwing. De politie gaat, gelet op de overtredingen, vaker controleren op dit traject.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 25-02-2009 17:09 | © Regio Midden en West Brabant |