Hoogheemraadschap van Rijnland


op zijn `TOPambtenaar'

Hoogheemraadschap van Rijnland trots op zijn `TOPambtenaar'

Publicatiedatum : 25 februari 2009
Jasper Tamboer wint brons in finale Jonge Ambtenaar 2008

Jasper Tamboer wint brons
in finale Jonge Ambtenaar 2008

Gisteravond vond in Theater Diligentia in Den Haag de finale voor de 7e editie van de verkiezing voor Jonge Ambtenaar van het jaar plaats.

Jasper Tamboer, procesleider bij het hoogheemraadschap van Rijnland won brons. Volgens jurylid Sander de Rouwe (CDA Tweede Kamer lid) is Jasper `een TOPambtenaar die op inhoudelijke kwalificaties de keuze van elke bestuurder is'. Een prachtig compliment.

Jasper Tamboer werd aangemoedigd door tientallen fans en reageerde zelf nuchter op de uitslag. `De beste heeft gewonnen. Ikzelf vond het geweldig om dit mee te maken. Ik heb veel geleerd van de weg hier naartoe. En vooral veel interessante mensen ontmoet waarvan ik geleerd heb en die ik vast in de toekomst nog tegen kom. Het is al een hele eer om genomineerd te zijn. Als het ook nog lukt om een "creatieve praktijkacademie" op te richten waarin jonge ambtenaren zich storten op moeilijke maatschappelijke vraagstukken, ben ik heel tevreden!'

Eén van de aanwezige fans is Aart Haitjema, directeur van het hoogheemraadschap van Rijnland. Volgens Haitjema `mogen we trots zijn op ambtenaren zoals Jasper, die door hun enthousiasme en frisse aanpak veel voor elkaar krijgen en de burger vertrouwen geven in een moderne en betrouwbare overheid'.

(persbericht 25 februari 2009)
'Droge voeten, schoon water!'