Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

B en W Rotterdam op bezoek in Feijenoord

Burgemeester Aboutaleb heeft blijkbaar een warm plekje in zijn hart voor de inwoners van de deelgemeente Feijenoord. Sinds zijn aanstelling is hij al een paar keer in Feijenoord op bezoek geweest. Op vrijdag 20 november was hij opnieuw in de deelgemeente en dit keer kwam hij met het voltallige college van burgemeester en wethouders.

Alle collegeleden bezochten die vrijdag de Kocatepe Moskee aan het Afrikaanderplein. Een deel van het college ging vervolgens langs de speeltuin Afrikaanderwijk, voor een gesprek met de pleinregisseurs. Dit zijn de mensen die hard aan de slag zijn om van het Afrikaanderplein het bruisend middelpunt van de wijk te maken.

Ook bezocht het college de nieuwe winkel Lekker op Zuid, een delicatessenzaak aan het Afrikaanderplein en basisschool de Globetrotter. Het andere deel van de collegedelegatie bezocht plekken in de Afrikaanderwijk plekken waar veel staat te gebeuren. Parkstad en de Brede Hilledijk, de straat die wordt verbouwd tot verbinding tussen de Laan op Zuid en de Hilledijk, werden onder meer bezocht.

Burgemeester Aboutaleb

(Foto: Ahmet Bozdag)