Stadsdeel Westerpark Amsterdam



---

Balsport Party midden in de voorjaarsvakantie op woensdag 25 februari

23 februari 2009
De afdeling Sport & Recreatie van Stadsdeel Westerpark organiseert op woensdagmiddag 25 februari een Balsport Party voor de jeugd van Westerpark.

De gehele middag kunnen de kinderen zich onbeperkt uitleven met allerlei balsporten. Op het programma staat o.m.: voetbal, basketbal, trefbal, chaos doelenspel, baltikspelen, stuitbal..., maar ook zal er een circus-act zijn waar het balthema in terug komt. Circus Tadaa verzorgt dit te gekke onderdeel.

Verder verzorgen de enthousiaste sport professionals van Westerpark ook enkele clinics. Zo wordt er bijvoorbeeld basketbalinstructie gegeven. Kinderen kunnen leren dribbelen, shooting-hoop competitie en wie kan 'the sickest trick'? Wouter van den Herik (ex- profvoetballer van o.m. Groningen en De Graafschap) leert de kinderen hooghouden, schieten op doel én natuurlijk samen spelen.

Er zijn activiteiten die alleen gedaan kunnen worden, maar andere kunnen in teamverband en er is een grote voetbalcompetitie, waar om een echte beker gestreden gaat worden.

Aan de meisjes is ook gedacht, want er is een speciale turnhoek en er is een groot springkussen.

Alles vindt plaats in:

Van Hogendorpsportcentrum, Van Hogendorpstraat 921 op woensdag 25 februari 2009. Iedereen is welkom van 12:00 - 16:00 uur

Bovendien organiseert Stadsdeel Westerpark ook nog een Skate Party op dinsdag 24 februari van 16:00 - 17:30 uur in de Van Hogendorphal.
---