Gemeente Enschede

Kom op 25 februari naar Werkplein Enschede!

Voorjaarskriebels?

Werkplein Enschede organiseert samen met Hengelo en Oldenzaal op woensdagmiddag 25 februari 2009 een `groendag'. Aanleiding is dat er veel concrete vacatures zijn bij boomkwekerijen en glastuinbouwbedrijven. Werkplein Enschede speelt hierop in met als doel om werkzoekenden tot bloei te laten komen met een baan in de groensector.

Mensen die affiniteit hebben met de groensector en in deze sector aan de slag willen, krijgen deze middag informatie van het Agrarisch Opleidings Centrum (AOC) over de mogelijkheden. Uit de kandidaten worden er enkele geselecteerd die een intern opleidingstraject van acht weken krijgen aangeboden. Daarna krijgt de kandidaat bij gebleken geschiktheid een baan aangeboden. Dat is een contract voor tenminste zes maanden, maar met een grote kans op een vast contract.

Werkzoekenden worden hier persoonlijk voor uitgenodigd. Mensen die ook interesse in werk in de groensector hebben, kunnen ook op 25 februari naar Werkplein Enschede komen. De voorlichtingsrondes zijn om 13.00 uur, 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur

Geplaatst: 20 februari 2009.

20 februari 2009