Gemeente Urk

Urk benoemt twee nieuwe buitengewone ambtenaren burgerlijke stand

Het college van de gemeente Urk heeft twee nieuwe buitengewone ambtenaren van de burgerlijke stand benoemd. Het gaat om mevrouw H. Snijder-Kramer en mevrouw E. Visser-Kok. De beëdiging vindt plaats op 25 februari 2009.

Harmke Snijder-Kramer is een geboren en getogen Urkse. Ze is zo´n 12,5 jaar getrouwd met Jan. Samen hebben ze twee kinderen van 5 en 11 jaar. Harmke heeft jarenlang op een bank gewerkt en daardoor kent ze veel mensen. Ze is onder meer nauw betrokken bij Zingen in de zomer en heeft daardoor veel ervaring opgedaan met het spreken in het openbaar.

Ellen Visser-Kok is geboren te Naarden, maar woont inmiddels geruime tijd op Urk. Ze is getrouwd met Klaas Wouter. Samen hebben ze een kind van 14 jaar. Ellen heeft een veelzijdige achtergrond en heeft daardoor veel mensenkennis opgedaan. Ellen is momenteel bezig met een studie administratief medewerker. Beide nieuwe buitengewone ambtenaren van de burgerlijke stand vinden het een eer om deze functie te vervullen. De nieuwe babsen zijn zeer gemotiveerd om huwelijksvoltrekkingen tot een onvergetelijk moment te maken.