Gemeente Wervershoof


Voorjaarsmelodie in vrolijke kleuren op het Holland Flowers Festival

16 feb 2009
Het is weer zover: van woensdag 25 februari tot en met zondag 1 maart 2009 is de grootste overdekte bolbloemententoonstelling van Nederland weer geopend met vele tuinideeën en activiteiten. Tuinen zijn als muziek voor de ogen en daarom staat het Holland Flowers Festival 2009 in het teken van de Voorjaarsmelodie. Doe inspiratie op doen voor de eigen tuin, het terras en balkon. Want een nieuwe lente, brengt een nieuw geluid en nieuwe ideeën!!!

Vijf dagen lang genieten
Bezoek de 4500 m² grote bolbloementuin van de hand van tuinontwerper Robert Broekema. U kunt hier heerlijk rondwandelen en genieten van de geuren en kleuren van de prachtige voorbeeldtuinen! We hebben weer een lifestyle beurs met `groene' producten, maar inspiratie en ideeën opdoen voor huis, interieur, tuin en vrije tijd kan ook. Ook hebben we weer een rijk gevulde kunstenaarslaan. Of bezoek het care plein. Hier vind u de laatste trends als het gaat om een gezonde levensstijl.
Tenslotte is er de agri-business beurs. Als vanouds een (inter)nationaal trefpunt in het bloembollen- en bolbloemenvak, met voor iedereen volop de gelegenheid om zich te informeren over de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied.

Adres: Raadhuisplein 1, 1693 EA en Postbus 41, 1693 ZG Wervershoof info@wervershoof.nl (0228) 587171