Gemeente Noordwijkerhout

23/2/2009 - Formulierenbrigade ISD Bollenstreek

De ISD Bollenstreek (ISD) is maandag 16 februari 2009 begonnen met de formulierenbrigade. De formulierenbrigade is elke week op dinsdag- en donderdagochtend bij het Lokaal Loket Noordwijkerhout aanwezig om mensen te helpen bij het invullen van ISD-formulieren.

Mensen die rond moeten komen van een laag inkomen hebben misschien wel recht op bepaalde voorzieningen of vergoedingen die hun financiële situatie kunnen verbeteren. Om te voorkomen dat mensen aanvragen niet indienen, omdat ze moeite hebben met het invullen van formulieren is de ISD gestart met de formulierenbrigade. De formulierenbrigade helpt mensen bij het invullen van formulieren en kijkt samen met de persoon of er nog meer zaken zijn waar hij of zij recht op heeft. De hulp van de formulierbrigade is gratis.

Voor vragen over de bereikbaarheid van de formulierenbrigade of de folder kunnen mensen terecht bij de ISD, website www.isdbollenstreek.nl, e-mail info@isdbollenstreek.nl, tel. (0800) 95 67 000 (gratis). U kunt ook een bezoek brengen aan het Lokaal Loket Noordwijkerhout in het Gezondheidscentrum, Via Antiqua 23, op werkdagen geopend van 09.00 tot 12.00 uur.