Gemeente Berkelland


Postbus 200
7270 HA Borculo
Tel.: 0545-250 250
Contact en bezoekgegevens

Wethouder Scharenborg krijgt vernieuwde VVV-gids Berkelland overhandigd


Wethouder Leo Scharenborg ontving afgelopen woensdag de nieuwe VVV gids Berkelland van Tonni Wormgoor, de voorzitter van VVV Berkelland. Voorzitter Wormgoor over de vernieuwde gids: "De gids laat u twaalf maanden per jaar genieten, elk jaargetijde een verrassing! Er is veel aandacht voor informatie over arrangementen en bezienswaardigheden in heel Berkelland. Interessant voor toeristen, maar zeker ook voor inwoners. De gids wordt daarom ook huis-aan-huis bezorgd in Berkelland", aldus Wormgoor.

De vernieuwde gids is één van de afspraken uit de overeenkomst tussen gemeente en VVV. Eindredacteur Sibo Geertsma van de gids - bijgestaan door Anja Klaver vestigingsmanager van de VVV - gaf aan dat er in de nieuwe gids ook speciale aandacht is voor de kernen.Wethouder Leo Scharenborg complimenteerde de VVV met de gids.

Scharenborg: "De inhoud sluit aan bij de ontwikkelingen die gaande zijn, zoals meer samenhang tussen initiatieven en toeristische voorzieningen. Daarnaast betrokkenheid vergroten van ondernemers en inwoners. En niet te vergeten het versterken van zaken als gastvrijheid, het mooie landschap en het noaberschap. We moeten hierin meer kleur aanbrengen en de samenwerking verstevigen tussen de omliggende gemeenten en VVV's".

Mutatiedatum 23/02/2009