Gemeente Tilburg

Nummer 09096GO

Datum 20 februari 2009

Aanbrengen oversteekplaats Jagerslaan Werkzaamheden starten maandag 23 februari 2009

In de Jagerslaan wordt een oversteekplaats gemaakt ter hoogte van huisnummer 44. Veilig Verkeer Nederland (VVN) heeft onderzoek gedaan naar de verkeersveiligheid rondom basisschool St. Hubertus aan de Jagerslaan. Daaruit blijkt dat de oversteek voor voetgangers naar de school nog niet veilig genoeg is. Daarom gaat de gemeente een oversteekplaats maken in de Jagerslaan.

Inhoud werkzaamheden Bezoekadres Aan de zuidkant van de weg, ter hoogte van huisnummers 42 t/m 46, wordt het trottoir Stadhuisplein 130 breder gemaakt. Hierdoor kunnen automobilisten en fietsers de kinderen goed zien en Tilburg kunnen de kinderen bij het oversteken het verkeer ook beter zien. Over de volle breedte van de weg komt een plateau waardoor autoŽs langzamer moeten rijden. Om parkeren op Postadres het trottoir tegen te gaan, worden er palen langs de weg geplaatst. Aan de achterzijde van Postbus 90155 deze brief kunt u zien waar de werkzaamheden plaatsvinden. Tijdens de werkzaamheden is 5000 LH Tilburg uw woning mogelijk moeilijker bereikbaar. De gemeente vraagt hiervoor uw begrip. Doorkiesnummer Uitvoeringsplanning 013 - 542 83 98 De werkzaamheden starten maandag 23 februari 2009 en duren ongeveer Ă©Ă©n week, afhankelijk van het weer. Er is bewust gekozen om de werkzaamheden in de schoolvakantie www.tilburg.nl uit te voeren zodat overlast beperkt blijft. Tijdens de werkzaamheden is doorgaand verkeer door dit stuk van de Jagerslaan niet mogelijk. Ook kan er niet geparkeerd worden in het deel waar de werkzaamheden plaatsvinden. Er zijn geen specifieke omleidingroutes aangegeven. De werkzaamheden worden met tijdelijke verkeersborden aangegeven.

Meer informatie Hebt u naar aanleiding van deze brief nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Frank van der Schoot, projectleider van de gemeente Tilburg. Hij is op werkdagen bereikbaar via