Henk Veen schildert met BN-ers voor de Johan Cruyff Foundation


Henk Veen BN-duo-project, schildert met Dany de Munk en Ciske jr

AMSTERDAM, 20090220 -- Live action painting in het marriott hotel waar het tweede schilderij geschilderd wordt voor het project van kunstschilder henk veen voor de cruyff foundation samen met de bn-er danny de munk en ciske jr.

Henk Veen is reeds gestart met een bijzonder project waarbij hij schildert met BN-ers voor de Johan Cruyff Foundation. Aanstaande maandag 23 februari 2009 om 12.30 uur, zal Henk Veen met Danny de Munk en Ciske jr, samen een uniek doek maken voor de BN-duo-doek actie.

In december 2008 heeft Henk Veen de aftrap gedaan samen met den BN-er Dany Lademacher. Maandag dus de beurt aan Danny de Munk en Ciske jr om iets prachtigs op doek neer te zetten, onder begeleiding van Henk Veen. De eerste twee weken van april 2009 zal er een spectaculaire actie plaatsvinden, waarvan de inhoudt landelijk bekend wordt gemaakt op 26 maart 2009. Het betreft een grote actie rondom het schilderen met Henk Veen en diverse Bekende Nederlanders.

Speciaal voor het project zal Johan Cruijff binnenkort een zeer exclusief en éénmalig een schilderij maken met Henk Veen. Meer BN-ers werken enthousiast aan het project mee, zoals Najib Amhali, Humberto Tan, Rob Bolland, Nellie Freijda, Nathalie Fransen (DJ ENO-C), Rocks THC, Brainpower, Kempi enz.

Teveel om op te noemen. Dit allemaal voor één doel, zoveel mogelijk geld op te halen voor de Johan Cruyff Foundation. Topveilingmeester van Christies zal de veiling begeleiden welke in april 2009 zal plaatsvinden, aansluitend op de grote landelijke actie.

De Johan Cruyff Foundation brengt jeugd in beweging. Juist voor kinderen is sport belangrijk om zich voor te bereiden op een volwaardige rol in de maatschappij. De Foundation initieert de aanleg van Cruyff Courts, ondersteunt sportprojecten voor kinderen met een handicap en organiseert sportevenementen voor kinderen. Om deze activiteiten te kunnen realiseren werkt de Foundation nauw samen met verenigingen, scholen, sportbonden, bedrijven, gemeentelijke instanties en de overheid. Immers: `alleen kun je niks, je moet het samen doen'.

Een ieder is welkom om maandag 23 februari 2009, vanaf 12.30 uur te komen kijken in het Marriott Hotel te Amsterdam!

Kijk op de website www.henkveen.nl voor de complete agenda. Kom vooral langs en stap in de wereld van Henk Veen en dit project rondom het goede doel van de Johan Cruyff Foundation van dichtbij mee te maken.

Mocht u serieus interesse hebben om mee te bieden voor het goede doel om in bezit te komen van een orgineel en uniek schilderij, laat dit dan tijdig weten via management Henk Veen +31 (0) 628135247 en e-mail kunstschilderhenkveen@chello.nl. De V.I.P. ruimte is beperkt voor serieus geïnteresseerden die willen meebieden tijdens de veiling, laat dit dan tijdig weten. Veiling is wel voor iedereen bij te wonen.

Met dank aan de sponsors: Marriott Hotel Amsterdam, Bijenkorf Amsterdam, Royal Talens, Waterland Art Press, Electrolux, Rocks THC Recordz.

Naamsbekendheid Henk Veen

De kunst van Henk Veen was ook te bewonderen in televisieprogramma's zoals Gouden Kooi, Talpa TV, Idols, MTV/TMF awards, Big Brother Hotel, Cash & Carlo, 7Plagen van Talpa, SBS Hart van Nederland, AT5 FC Godenzonen, AT5 Kort Amsterdams, Trendies, Wannahaves, Absolutely en Life & Cooking waar hij de 5 deuren van het decor geschilderd heeft.

Tevens heeft Henk Veen de cover van de cd-single ontworpen voor Ziggi (All Obstacles, nr 1 hit in Duitsland) en recent voor rapband THC (Geef mij maar Amsterdam), waar Henk Veen tevens een rol in de clip speelt, zie beide clips op TMF en You tube.

Meer informatie op www.henkveen.nl en www.cruyff-foundation.org





Ingezonden persbericht