Confed Systems kiest voor uitbreiding huisvesting


NIJERKK, 20090223 -- Aan de Beurtschipper heeft Confed Systems haar groei van de afgelopen jaren de ruimte gegeven door de huisvesting van haar stafkantoren zoals sales, personeelszaken, financiën en het secretariaat te verplaatsen naar het naastgelegen kantoorpand.

Marcel Lentfert, salesmanager van Confed Systems, verklaart de groei als volgt: `Confed Systems levert praktische, klantgerichte oplossingen. Dat doen we als toeleverancier van elektronica op het gebied van engineering , printassemblage, systeemassemblage en reparatie. De duidelijke focus op een optimale dienstverlening aan de doelgroepen, heeft als logisch gevolg dat Confed Systems onverminderd vertrouwen heeft in de toekomst, mede omdat er een aantal strategische stappen op het programma staan.'

Om die reden besloot Confed Systems het eerdere, goed geoutilleerde, pand aan de Beurtschipper 2-4, waarin productie en staf waren verenigd, grotendeels beschikbaar te stellen voor de operationele afdelingen. De vrijgekomen vloeroppervlakte is voor een deel extra beschikbaar gekomen voor de afdeling waar men zich bezig houdt met systeemassemblage. Confed Systems produceert namelijk niet alleen printen, maar integreert ze ook in grotere systemen, panelen en kasten.

Nu de staffuncties naar één deur verderop zijn verhuisd, kunnen ook de automatische testopstellingen, zoals de flying probe tester en incircuit-tester, optimaler worden opgesteld en liggen er plannen om de SMD-productieunit te vergroten.

Verder is in het pand aan de Beurtschipper 2-4 meer ruimte vrijgekomen voor de logistieke gevolgen van de gezonde groei. Confed Systems is blij dat de extra kantoorruimte werd gevonden in het naastgelegen kantoorgebouw op de hoek Beurtschipper/Watergoor. Zo blijft ook de communicatie tussen de diverse functionarissen en afdelingen op een optimaal niveau en de communicatielijnen nog even kort en krachtig.

Meer informatie:

www.confedsystems.nl





Ingezonden persbericht